Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zabrze g polnoc Sygnał Chodel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Olszowy is nu in balbezit. Olszowy geeft een lange en hoge pass. Pruszewicz kopt de bal weg. Bartkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bartkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Banaszek is nu in balbezit. Sapela begaat een overtreding. Banaszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banaszek met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sczepiński de bal. Wilimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilimowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bartkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czyrko met een snel genomen vrije trap. Bartkowski rent richting de bal. Bartkowski draait met de bal, schiet en ... Misarko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zabrze g polnoc - Sygnał Chodel 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zabrze g polnoc 49%, Sygnał Chodel 51%.
zabrze g polnoc - Sygnał Chodel 0:1

47e minuut.
Banaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrko verovert de bal door een tackle van achteren. Czyrko geeft de bal voor. Bartkowski rent richting de bal. Bartkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Misarko trapt de bal weg van het doel. Czyrko kopt de bal weg. Łasocha met een sublieme pass. Klungelig pakt Pruszewicz de bal. Pruszewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrko onderschept slim de pass. Czyrko met een sublieme pass. Walewski rent richting de bal. Walewski geeft een lange en hoge pass. Kurdek bokst de bal weg.

63e minuut.
Kudzia geeft een lange en hoge pass. Pruszewicz is nu in balbezit. Dziamdzioła begaat een overtreding. Dziamdzioła krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pruszewicz geeft een hoge lob. Daar is Fodrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fodrowski probeert naar een medespeler te passen. Wilimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilimowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Inworp. Olszowy met een snelle inworp. Cwelik heeft problemen om de bal te vangen. Bartkowski is nu in balbezit. Bartkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zabrze g polnoc 55%, Sygnał Chodel 45%.
zabrze g polnoc - Sygnał Chodel 0:1