Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lestrande FC FC Jeżyki Świerszczyki
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 37.9
slecht Schieten matig
matig Passen matig
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Boyer onderschept slim de pass. Boyer met een sublieme pass. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dobosiewicz de bal. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dobosiewicz onderschept slim de pass. Dobosiewicz passt de bal met de wreef. Boyer met een sublieme pass. Nádegas rent richting de bal. Nádegas haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Wasiluk onderschept slim de pass. Caspari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wasiluk. Wasiluk krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Nádegas is nu in balbezit. Dobosiewicz rent richting de bal. Nádegas is nu in balbezit. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ... Wyrwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Cywil heeft problemen om de bal te vangen. Boyer met een sublieme pass. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Caspari kopt de bal weg. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kot krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Sosin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvoeiros verovert de bal door een tackle van achteren. Carvoeiros geeft een lange en hoge pass. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lestrande FC 73%, FC Jeżyki Świerszczyki 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lestrande FC - FC Jeżyki Świerszczyki 0:0

48e minuut.
Tahirli verovert de bal door een tackle van achteren. Tahirli geeft de bal voor. Inworp. Wrona met de inworp. Chołoniewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tokarski is nu in balbezit. Tokarski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lafon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobosiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Lafon met een snelle inworp. Caspari bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspari geeft de bal voor. Nádegas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Caspari bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspari geeft een hoge lob. Kot heeft problemen om de bal te vangen. Nádegas rent richting de bal. Nádegas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lafon geeft de bal voor. Wyrwa met een sublieme pass. Caspari kopt de bal weg. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Boyer met een sublieme pass. Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho geeft een hoge lob. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lafon speelt de bal door. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lestrande FC - FC Jeżyki Świerszczyki 0:1

72e minuut.
Kot geeft een lange en hoge pass. Daar is Ramalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramalho met een sublieme pass. Nádegas rent richting de bal. Nádegas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Caspari probeert naar een medespeler te passen. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz passt de bal met de wreef. Nádegas is nu in balbezit. Nádegas schiet op doel. Wyrwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Wasiluk rent richting de bal. Ramalho verovert de bal door een tackle van achteren. Ramalho met een sublieme pass. Nádegas is nu in balbezit. Nádegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lestrande FC - FC Jeżyki Świerszczyki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lestrande FC 74%, FC Jeżyki Świerszczyki 26%.
Lestrande FC - FC Jeżyki Świerszczyki 0:2