Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jeżyki Świerszczyki Lestrande FC
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 22.1
adequate Schieten poor
average Passen average
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Caspari heeft problemen om de bal te vangen. Caspari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nádegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jeżyki Świerszczyki - Lestrande FC 1:0

6e minuut.
Caspari is nu in balbezit. Czarnota begaat een overtreding. Caspari raakt geblesseerd tijdens het duel. Caspari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pachel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Caspari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvoeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chołoniewski is nu in balbezit. Chołoniewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Klungelig pakt Czarnota de bal. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nádegas de bal onder controle te krijgen. Wyrwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wyrwa trapt de bal weg van het doel. Caspari kopt de bal weg. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz schiet op doel. Wyrwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jeżyki Świerszczyki - Lestrande FC 2:0

13e minuut.
Tokarski geeft de bal voor. Chołoniewski is nu in balbezit. Caspari begaat een overtreding. Caspari krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Czarnota rent richting de bal. Dobosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobosiewicz passt de bal zonder na te denken. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pachel trapt de bal weg van het doel. Caspari kopt de bal weg. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Belen geeft de bal voor. Inworp. Sosin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chołoniewski is nu in balbezit. Chołoniewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Ramalho met een snelle inworp. Dobosiewicz is nu in balbezit. Wasiluk onderschept slim de pass. Wasiluk speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lafon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafon passt de bal met de wreef. Daar is Chołoniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kot met een snelle inworp. Wasiluk is nu in balbezit. Wasiluk geeft een lange en hoge pass. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Boyer de bal. Wrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ramalho zijn tegenspeler op de grond. Ramalho krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Carvoeiros met de inworp. Lafon is nu in balbezit. Lafon passt de bal zonder na te denken. Caspari is nu in balbezit. Caspari geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jeżyki Świerszczyki 25%, Lestrande FC 75%.
FC Jeżyki Świerszczyki - Lestrande FC 2:0

50e minuut.
Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jeżyki Świerszczyki - Lestrande FC 2:1

51e minuut.
Nádegas heeft problemen om de bal te vangen. Nádegas passt de bal in één keer door. Carvoeiros probeert naar een medespeler te passen. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel. Roussel bokst de bal weg.

62e minuut.
Boyer onderschept slim de pass. Boyer geeft de bal voor. Tokarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Czarnota de bal. Czarnota passt de bal met de wreef. Wasiluk is nu in balbezit. Dobosiewicz onderschept slim de pass. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ramalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota rent richting de bal. Dobosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobosiewicz geeft de bal voor. Wyrwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Klungelig pakt Tahirli de bal. Tahirli geeft een hoge lob. Kot kopt de bal weg. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sosin geeft een hoge lob. Yörük kopt de bal weg. Nádegas is nu in balbezit. Nádegas schiet op doel. Lafon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jeżyki Świerszczyki 37%, Lestrande FC 63%.
FC Jeżyki Świerszczyki - Lestrande FC 2:1