Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sygnał Chodel FC Jeżyki Świerszczyki
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sczepiński probeert naar een medespeler te passen. Bandurski rent richting de bal. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ... Kurdek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas heeft problemen om de bal te vangen. Dobosiewicz is nu in balbezit. Nádegas is nu in balbezit. Nádegas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dobosiewicz is nu in balbezit. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kurdek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnał Chodel - FC Jeżyki Świerszczyki 0:1

9e minuut.
Dobosiewicz geeft een lange en hoge pass. Nádegas probeert de bal met de borst te controleren. Wat een zware overtreding van Bandurski ... Strafschop! Directe rode kaart, Bandurski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bandurski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Nádegas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobosiewicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnał Chodel - FC Jeżyki Świerszczyki 0:2

11e minuut.
Dobosiewicz passt de bal in één keer door. Lafon heeft problemen om de bal te vangen. Lafon speelt de bal door. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Nádegas de bal. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wołyniec. Dobosiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Łaba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Łasocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caspari rent richting de bal. Caspari met een sublieme pass. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kurdek trapt de bal weg van het doel. Caspari kopt de bal weg. Kudzia is nu in balbezit. Dobosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnał Chodel - FC Jeżyki Świerszczyki 0:3

21e minuut.
Caspari verovert de bal door een tackle van achteren. Caspari speelt de bal door. Nádegas is nu in balbezit. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dobosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Lafon rent richting de bal. Lafon met een sublieme pass. Nádegas is nu in balbezit. Nádegas schiet op doel. Kurdek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnał Chodel - FC Jeżyki Świerszczyki 0:4

29e minuut.
Sapela met een sublieme pass. Daar is Bartkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobosiewicz. Dobosiewicz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Carvoeiros verovert de bal door een tackle van achteren. Carvoeiros met een sublieme pass. Lafon speelt de bal door. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lafon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafon geeft een lange en hoge pass. Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kurdek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Caspari passt de bal in één keer door. Lafon is nu in balbezit. Lafon probeert naar een medespeler te passen. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kudzia trapt de bal weg. Caspari kopt de bal weg. Lafon speelt de bal door. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnał Chodel 78%, FC Jeżyki Świerszczyki 22%.
Sygnał Chodel - FC Jeżyki Świerszczyki 0:4

47e minuut.
Ramalho rent richting de bal. Ramalho passt de bal met de wreef. Nádegas rent richting de bal. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kurdek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnał Chodel - FC Jeżyki Świerszczyki 0:5

51e minuut.
Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz geeft een hoge lob. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas draait met de bal, schiet en ... Kurdek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnał Chodel - FC Jeżyki Świerszczyki 0:6

53e minuut.
Ramalho rent richting de bal. Ramalho met een sublieme pass. Lafon heeft problemen om de bal te vangen. Lafon schiet op doel. Kudzia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Kurdek trapt de bal weg van het doel. Caspari kopt de bal weg. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Olszowy de bal. Yörük geeft een lange en hoge pass. Daar is Kudzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádegas rent richting de bal. Nádegas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Łaba verovert de bal door een tackle van achteren. Łaba speelt de bal door. Ramalho probeert naar een medespeler te passen. Nádegas rent richting de bal. Nádegas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jagusztyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagusztyn geeft de bal voor. Inworp. Ramalho met een snelle inworp. Dobosiewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Carvoeiros de bal. Caspari rent richting de bal. Caspari passt de bal met de wreef. Nádegas is nu in balbezit. Nádegas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnał Chodel - FC Jeżyki Świerszczyki 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnał Chodel 75%, FC Jeżyki Świerszczyki 25%.
Sygnał Chodel - FC Jeżyki Świerszczyki 0:7