Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lestrande FC czarek
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


28e minuut.
Podpora heeft problemen om de bal te vangen. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpora bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szczutowski rent richting de bal. Chołoniewski is nu in balbezit. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski schiet op doel. Szmajdziński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lestrande FC 60%, czarek 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lestrande FC - czarek 0:0

49e minuut.
Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej passt de bal met de wreef. Tokarski rent richting de bal. Butrym onderschept slim de pass. Butrym haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lestrande FC - czarek 0:1

82e minuut.
Chołoniewski met een sublieme pass. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lestrande FC 45%, czarek 55%.
Lestrande FC - czarek 0:1