Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SZYSZKI TEAM Sygnał Chodel
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz met een sublieme pass. Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kotkiewicz rent richting de bal. Kotkiewicz speelt de bal door. Dzikowski is nu in balbezit. Dzikowski draait met de bal, schiet en ... Kurdek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SZYSZKI TEAM - Sygnał Chodel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZYSZKI TEAM 44%, Sygnał Chodel 56%.
SZYSZKI TEAM - Sygnał Chodel 1:0

46e minuut.
Bartkowski speelt de bal door. Sapela heeft problemen om de bal te vangen. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Olszowy heeft problemen om de bal te vangen. Olszowy met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Smołkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Smołkowicz probeert naar een medespeler te passen. Sczepiński rent richting de bal. Dzikowski onderschept slim de pass. Dzikowski schiet op doel. Kurdek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Łasocha met een sublieme pass. Hałapacz rent richting de bal. Czyrko begaat een overtreding. Czyrko krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Hałapacz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nieznajomy komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Jarzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruszewicz rent richting de bal. Jarzyna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jarzyna krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kotkiewicz passt de bal in één keer door. Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZYSZKI TEAM 46%, Sygnał Chodel 54%.
SZYSZKI TEAM - Sygnał Chodel 1:0