Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zabrze g polnoc FC Jeżyki Świerszczyki
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 35.3
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas passt de bal in één keer door. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fodrowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobosiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boyer met een snel genomen vrije trap. Ramalho kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Boyer passt de bal met de wreef. Ramalho geeft de bal voor. Daar is Nádegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádegas schiet op doel. Czępiński controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Boyer geeft de bal voor. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz onderschept slim de pass. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Misarko bokst de bal weg.

28e minuut.
Nádegas draait met de bal, schiet en ... Czępiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobosiewicz is nu in balbezit. Dobosiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chełmiński de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ramalho zal de hoekschop nemen. Nádegas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zabrze g polnoc - FC Jeżyki Świerszczyki 0:1

34e minuut.
Dobosiewicz kopt de bal weg. Cwelik heeft problemen om de bal te vangen. Nádegas verovert de bal door een tackle van achteren. Nádegas schiet op doel. Misarko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba is nu in balbezit. Łaba geeft een lange en hoge pass. Lafon is nu in balbezit. Lafon passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zabrze g polnoc 78%, FC Jeżyki Świerszczyki 22%.
zabrze g polnoc - FC Jeżyki Świerszczyki 0:1

48e minuut.
Ramalho geeft een lange en hoge pass. Lafon rent richting de bal. Lafon passt de bal zonder na te denken. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Boyer geeft een lange en hoge pass. Daar is Chełmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chełmiński de bal onder controle te krijgen. Misarko bokst de bal weg.

55e minuut.
Boyer met een sublieme pass. Ramalho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzystyniak. Krzystyniak krijgt een gele kaart. Ramalho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ramalho kan niet meer verder spelen. Lo Monaco komt het veld opgelopen. Lo Monaco met een snel genomen vrije trap. Nádegas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Dobosiewicz is nu in balbezit. Chełmiński onderschept slim de pass. Chełmiński geeft een hoge lob. Yörük is nu in balbezit. Yörük geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lo Monaco met de inworp. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobosiewicz geeft de bal voor. Lafon rent richting de bal. Lafon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Gronowski speelt de bal door. Wilimowski rent richting de bal. Łaba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łaba krijgt een gele kaart. Wilimowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Banaszek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Czępiński de bal. Cwelik is nu in balbezit. Nádegas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nádegas krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lo Monaco geeft de bal voor. Daar is Cwelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nádegas rent richting de bal. Nádegas schiet op doel. Misarko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zabrze g polnoc - FC Jeżyki Świerszczyki 0:2

83e minuut.
Banaszek speelt de bal door. Fodrowski is nu in balbezit. Dobosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Misarko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zabrze g polnoc - FC Jeżyki Świerszczyki 0:3

86e minuut.
Cwelik onderschept slim de pass. Cwelik passt de bal zonder na te denken. Nádegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zabrze g polnoc - FC Jeżyki Świerszczyki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zabrze g polnoc 69%, FC Jeżyki Świerszczyki 31%.
zabrze g polnoc - FC Jeżyki Świerszczyki 0:4