Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SZYSZKI TEAM Lestrande FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Kotkiewicz onderschept slim de pass. Kotkiewicz speelt de bal door. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski schiet op doel. Pachel kan de bal niet met de borst controleren. Wyrwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sosin speelt de bal door. Szczutowski is nu in balbezit. Papierkowski onderschept slim de pass. Chołoniewski is nu in balbezit. Chołoniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SZYSZKI TEAM - Lestrande FC 0:1

12e minuut.
Cywil met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kotkiewicz de bal onder controle te krijgen. Jarzyna is nu in balbezit. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wasiluk rent richting de bal. Kotkiewicz onderschept slim de pass. Kotkiewicz passt de bal zonder na te denken. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Majowicz rent richting de bal. Majowicz geeft een hoge lob. Inworp. Jarzyna met de inworp. Trocha geeft een lange en hoge pass. Wyrwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Jarzyna heeft problemen om de bal te vangen. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin geeft de bal voor. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rączka geeft de bal voor. Inworp. Sosin met een snelle inworp. Chołoniewski is nu in balbezit. Chołoniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kwella is nu in balbezit. Kwella met een sublieme pass. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzikowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Wasiluk is nu in balbezit. Kotkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dzikowski is nu in balbezit. Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZYSZKI TEAM 40%, Lestrande FC 60%.
SZYSZKI TEAM - Lestrande FC 0:1

64e minuut.
Trocha verovert de bal door een tackle van achteren. Trocha geeft een lange en hoge pass. Papierkowski is nu in balbezit. Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Jarzyna de bal onder controle te krijgen. Cywil rent richting de bal. Cywil speelt de bal door. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... Szczerban bokst de bal weg.

84e minuut.
Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz met een sublieme pass. Tokarski rent richting de bal. Dzikowski onderschept slim de pass. Dzikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SZYSZKI TEAM 39%, Lestrande FC 61%.
SZYSZKI TEAM - Lestrande FC 0:1