Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUNA2021 zabrze g polnoc
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Golec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak passt de bal met de wreef. Wielgusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgusiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fodrowski speelt de bal door. Walewski geeft een hoge lob. Golec kopt de bal weg. Wielgusiak rent richting de bal. Wielgusiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Misarko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LUNA2021 - zabrze g polnoc 1:0

24e minuut.
Wilimowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Walewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franke maakt een afschuwelijke overtreding. Franke krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Franke speelt de bal door. Wilimowski rent richting de bal. Dambor verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Fodrowski met een sublieme pass. Gronowski controleert de bal met de borst. Wilimowski rent richting de bal. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rochowiak met een sublieme pass. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman met een sublieme pass. Klungelig pakt Wielgusiak de bal. Wielgusiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cwelik heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LUNA2021 - zabrze g polnoc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUNA2021 53%, zabrze g polnoc 47%.
LUNA2021 - zabrze g polnoc 2:0

53e minuut.
Gronowski passt de bal zonder na te denken. Golec is nu in balbezit. Dziamdzioła begaat een overtreding. Golec roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Golec kan niet meer verder spelen. Górek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cwelik geeft een hoge lob. Inworp. Brokowski met de inworp. Franke is nu in balbezit. Franke geeft de bal voor. Misarko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Franke is nu in balbezit. Franke probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Franke passt de bal zonder na te denken. Chełmiński is nu in balbezit. Chełmiński passt de bal met de wreef. Wielgusiak rent richting de bal. Wielgusiak schiet op doel. Misarko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LUNA2021 - zabrze g polnoc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUNA2021 47%, zabrze g polnoc 53%.
LUNA2021 - zabrze g polnoc 3:0