Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuatha Dé Danann FC Biernaty
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Ćwielong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tyszko met een snelle inworp. Jędrejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrejowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Semenowicz met een sublieme pass. Tyszko rent richting de bal. Tyszko passt de bal in één keer door. Wakacjowski rent richting de bal. Wakacjowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rastafariański kopt de bal weg. Złonkiewicz controleert de bal met de borst. Szczyt is nu in balbezit. Wakacjowski rent richting de bal. Wakacjowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuatha Dé Danann - FC Biernaty 0:1

30e minuut.
Rastafariański geeft een hoge lob. Daar is Wakacjowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielony begaat een overtreding. Mielony krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mielony rent richting de bal. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński passt de bal met de wreef. Śmiech is nu in balbezit. Śmiech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Złonkiewicz geeft een lange en hoge pass. Ćwielong geeft een hoge lob. Daar is Rastafariański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Białokozowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Semenowicz is nu in balbezit. Tyszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyszko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuatha Dé Danann 53%, FC Biernaty 47%.
Tuatha Dé Danann - FC Biernaty 0:1

52e minuut.
Rastafariański rent richting de bal. Mielony onderschept slim de pass. Mielony passt de bal met de wreef. Śmiech rent richting de bal. Śmiech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuatha Dé Danann - FC Biernaty 1:1

63e minuut.
Igloński trapt de bal weg van het doel. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek passt de bal zonder na te denken. Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuatha Dé Danann 37%, FC Biernaty 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuatha Dé Danann - FC Biernaty 1:1