Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biernaty Tuatha Dé Danann
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Wakacjowski rent richting de bal. Wakacjowski schiet op doel. Cubała is nu in balbezit. Cubała draait met de bal, schiet en ... Werbiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biernaty - Tuatha Dé Danann 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biernaty 52%, Tuatha Dé Danann 48%.
FC Biernaty - Tuatha Dé Danann 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Mielony de bal. Wakacjowski onderschept slim de pass. Sutryk is nu in balbezit. Wakacjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wakacjowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sroczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skolek met een snel genomen vrije trap. Śmiech springt en kopt de bal. Igloński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Mielony rent richting de bal. Rastafariański begaat een overtreding. Mielony raakt geblesseerd tijdens het duel. Mielony met een snel genomen vrije trap. Śmiech krijgt zijn hoofd ertegen. Igloński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ćwielong probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Biernaty - Tuatha Dé Danann 1:1

66e minuut.
Szczyt geeft de bal voor. Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tyszko zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tyszko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Daar is Szczyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smochowicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ćwielong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmiech rent richting de bal. Śmiech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biernaty 56%, Tuatha Dé Danann 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Biernaty - Tuatha Dé Danann 1:1