Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gang stefana evc barcelona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kulewicz speelt de bal door. Huszcza probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass. Przybysz is nu in balbezit. Przybysz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gang stefana - evc barcelona 0:1

19e minuut.
Durasiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Kulewicz is nu in balbezit. Durasiewicz begaat een overtreding. Durasiewicz krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Topka is nu in balbezit. Durasiewicz onderschept slim de pass. Durasiewicz passt de bal zonder na te denken. Przybysz rent richting de bal. Przybysz haalt uit met een fantastische trap. Sarnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mistrz geeft een hoge lob. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel verovert de bal door een tackle van achteren. Pęski verovert de bal door een tackle van achteren. Pęski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Topka onderschept slim de pass. Topka passt de bal zonder na te denken. Przybysz rent richting de bal. Przybysz schiet op doel. Sarnat probeert de bal aan de voet te houden. Sarnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gang stefana 54%, evc barcelona 46%.
gang stefana - evc barcelona 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gang stefana 52%, evc barcelona 48%.
gang stefana - evc barcelona 0:1