Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PAPO MMTS Kwidzyn
Normal Tactiek Zabawa trwa
33% Balbezit 67%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 41.3
slecht Schieten solide
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Golon rent richting de bal. Golon speelt de bal door. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel. Zięba probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:1

3e minuut.
Ibisz passt de bal met de wreef. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz begaat een overtreding. Melisz krijgt een gele kaart. Golon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manuszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wiatrowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:2

6e minuut.
Ibisz passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Golon de bal onder controle te krijgen. Sosna rent richting de bal. Golon onderschept slim de pass. Golon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Panek trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manuszewski met een snelle inworp. Klungelig pakt Golon de bal. Golon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wiatrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrowski passt de bal met de wreef. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tylek geeft de bal voor. Inworp. Manuszewski met de inworp. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon geeft de bal voor. Panek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:3

20e minuut.
Bonfigli onderschept slim de pass. Bonfigli met een sublieme pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Panek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:4

26e minuut.
Just verovert de bal door een tackle van achteren. Just passt de bal met de wreef. Ibisz is nu in balbezit. Wiatrowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bonfigli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Golon de bal onder controle te krijgen. Sosna is nu in balbezit. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon haalt uit met een fantastische trap. Panek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Klungelig pakt Wiatrowski de bal. Musiałek is nu in balbezit. Wiatrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:5

34e minuut.
Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ibisz de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Just probeert de bal aan de voet te houden. Just probeert naar een medespeler te passen. Ibisz rent richting de bal. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ... Panek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Manuszewski rent richting de bal. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon passt de bal in één keer door. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Golon is nu in balbezit. Golon passt de bal zonder na te denken. Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz schiet op doel. Panek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:6

45e minuut.
Manuszewski geeft een lange en hoge pass. Wiatrowski is nu in balbezit. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. Panek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PAPO 89%, MMTS Kwidzyn 11%.
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:7

58e minuut.
Łazicki is nu in balbezit. Bonfigli verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfigli geeft de bal voor. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:8

62e minuut.
Ibisz rent richting de bal. Golon is nu in balbezit. Golon passt de bal zonder na te denken. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Panek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Just speelt de bal door. Ibisz is nu in balbezit. Tylek onderschept slim de pass. Golon rent richting de bal. Golon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:9

67e minuut.
Klungelig pakt Łazicki de bal. Ibisz onderschept slim de pass. Just probeert naar een medespeler te passen. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hekert kopt de bal weg. Daar is Manuszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manuszewski passt de bal in één keer door. Golon is nu in balbezit. Golon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:10

70e minuut.
Ibisz probeert de bal met de borst te controleren. Tylek rent richting de bal. Ibisz onderschept slim de pass. Golon rent richting de bal. Golon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:11

79e minuut.
Klungelig pakt Siekierecki de bal. Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski passt de bal in één keer door. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Just neemt de hoekschop. Daar is Melisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Iţic met de inworp. Bonfigli speelt de bal door. Manuszewski is nu in balbezit. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Iţic passt de bal in één keer door. Just bereikt de bal nog maar net als eerste. Just met een sublieme pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PAPO 80%, MMTS Kwidzyn 20%.
FC PAPO - MMTS Kwidzyn 0:11