Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MMTS Kwidzyn FC PAPO
Zabawa trwa Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.9 gemiddelde waardering 21.7
adequate Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


13e minuut.
Durbel is nu in balbezit. Durbel geeft een lange en hoge pass. Nowak-Kowalski met een sublieme pass. Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Geszczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nowak-Kowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Sertkan is nu in balbezit. Sertkan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Geszczyński de bal. Geszczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak-Kowalski rent richting de bal. Nowak-Kowalski met een sublieme pass. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nketiah speelt de bal door. Durbel probeert naar een medespeler te passen. Tylek rent richting de bal. Geszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Geszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC PAPO 1:0

27e minuut.
Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu passt de bal met de wreef. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MMTS Kwidzyn - FC PAPO 1:1

41e minuut.
Durbel verovert de bal door een tackle van achteren. Durbel geeft een lange en hoge pass. Daar is Tylek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sertkan onderschept slim de pass. Sertkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMTS Kwidzyn 32%, FC PAPO 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MMTS Kwidzyn - FC PAPO 1:1

51e minuut.
Eidery rent richting de bal. Eidery geeft een lange en hoge pass. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sertkan is nu in balbezit. Sertkan passt de bal in één keer door. Măgureanu probeert de bal aan de voet te houden. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC PAPO 2:1

68e minuut.
Nowak-Kowalski passt de bal in één keer door. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sertkan onderschept slim de pass. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zięba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rycak komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Sosna controleert de bal met de borst. Sertkan rent richting de bal. Sertkan passt de bal in één keer door. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sosna rent richting de bal. Sosna geeft een lange en hoge pass. Musiałek heeft problemen om de bal te vangen. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC PAPO 3:1

73e minuut.
Łazicki is nu in balbezit. Łazicki probeert naar een medespeler te passen. Musiałek heeft problemen om de bal te vangen. Żero is nu in balbezit. Żero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sertkan is nu in balbezit. Sertkan passt de bal zonder na te denken. Żero is nu in balbezit. Żero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rycak de bal onder controle te krijgen. Panek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Sosna geeft de bal voor. Inworp. Nowak-Kowalski met een snelle inworp. Sertkan heeft problemen om de bal te vangen. Sertkan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMTS Kwidzyn 29%, FC PAPO 71%.
MMTS Kwidzyn - FC PAPO 3:1