Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
evc barcelona FC Biernaty
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Białokozowicz onderschept slim de pass. Białokozowicz probeert naar een medespeler te passen. Mistrz rent richting de bal. Wakacjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wakacjowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Szmiel rent richting de bal. Wakacjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mistrz is nu in balbezit. Wakacjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wakacjowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - FC Biernaty 0:1

33e minuut.
Czamaran speelt de bal door. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ebel. Rastafariański roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rastafariański kan niet meer verder spelen. Rawicz komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Białokozowicz is nu in balbezit. Wakacjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mistrz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bajorski passt de bal zonder na te denken. Mistrz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białokozowicz. Białokozowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evc barcelona 46%, FC Biernaty 54%.
evc barcelona - FC Biernaty 0:1

47e minuut.
Białokozowicz probeert naar een medespeler te passen. Wakacjowski is nu in balbezit. Raczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Białokozowicz onderschept slim de pass. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Semenowicz speelt de bal door. Wakacjowski rent richting de bal. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - FC Biernaty 0:2

63e minuut.
Rawicz met een sublieme pass. Żemojtel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woźniakowski. Woźniakowski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mistrz passt de bal in één keer door. Ebel is nu in balbezit. Białokozowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Białokozowicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Raczkowski is nu in balbezit. Semenowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Semenowicz speelt de bal door. Wakacjowski is nu in balbezit. Wakacjowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evc barcelona 53%, FC Biernaty 47%.
evc barcelona - FC Biernaty 0:2