Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MIARA FC PAPO
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Namysłowski geeft de bal voor. Siekierecki kopt de bal weg. Szczagański rent richting de bal. Gawin is nu in balbezit. Gawin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Gawin kopt de bal weg. Musiałek is nu in balbezit. Rzeszutek verovert de bal door een tackle van achteren. Gawin rent richting de bal. Gawin haalt uit met een fantastische trap. Panek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Trembacz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łazicki de bal. Brzozowski rent richting de bal. Łazicki onderschept slim de pass. Łazicki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Namysłowski met een snelle inworp. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawin onderschept slim de pass. Gawin geeft de bal voor. Paal!

43e minuut.
Knioła speelt de bal door. Gawinek is nu in balbezit. Łazicki onderschept slim de pass. Łazicki draait met de bal, schiet en ... Brzozowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIARA - FC PAPO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIARA 48%, FC PAPO 52%.
FC MIARA - FC PAPO 0:1

53e minuut.
Szczagański met een sublieme pass. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazicki onderschept slim de pass. Knioła rent richting de bal. Knioła haalt uit met een fantastische trap. Gędziorowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Inworp. Golański met een snelle inworp. Knioła rent richting de bal. Knioła draait met de bal, schiet en ... Gędziorowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIARA - FC PAPO 0:2

80e minuut.
Trembacz geeft een lange en hoge pass. Golański probeert de bal aan de voet te houden. Łazicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIARA - FC PAPO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIARA 54%, FC PAPO 46%.
FC MIARA - FC PAPO 0:3