Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MMTS Kwidzyn TeamBajceps
Zabawa trwa Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
11% Spel op eigen helft 89%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 15.5
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen hopeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kićko trapt de bal weg. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stuhr naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Kuźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic onderschept slim de pass. Iţic met een sublieme pass. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - TeamBajceps 1:0

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kićko met een harde bal richting middenveld. Manuszewski kopt de bal weg. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Manuszewski probeert naar een medespeler te passen. Golon rent richting de bal. Golon passt de bal met de wreef. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - TeamBajceps 2:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Just zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - TeamBajceps 3:0

24e minuut.
Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski speelt de bal door. Just speelt de bal door. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Kićko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. Zachęta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wiatrowski de bal onder controle te krijgen. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Just rent richting de bal. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski passt de bal met de wreef. Golon is nu in balbezit. Golon draait met de bal, schiet en ... Kićko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Wiatrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrowski passt de bal met de wreef. Ibisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golon is nu in balbezit. Golon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - TeamBajceps 4:0

34e minuut.
Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Just onderschept slim de pass. Just probeert naar een medespeler te passen. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Entkowski rent richting de bal. Popiela verovert de bal door een tackle van achteren. Popiela met een sublieme pass. Daar is Wiatrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tański trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Just met de inworp. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zachęta trapt de bal weg. Manuszewski speelt de bal door. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMTS Kwidzyn 10%, TeamBajceps 90%.
MMTS Kwidzyn - TeamBajceps 4:0

46e minuut.
Idziak passt de bal zonder na te denken. Zachęta heeft problemen om de bal te vangen. Zachęta passt de bal met de wreef. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. Kićko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Klungelig pakt Just de bal. Just geeft een lange en hoge pass. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. Kićko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

50e minuut.
Bonfigli met een sublieme pass. Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ibisz de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Tański kopt de bal weg. Manuszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Tański de bal. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ibisz rent richting de bal. Zachęta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ibisz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wiatrowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kićko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - TeamBajceps 5:0

58e minuut.
Just met een sublieme pass. Klungelig pakt Ibisz de bal. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. Tański probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Just geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon is nu in balbezit. Golon schiet op doel. Kićko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela geeft de bal voor. Ibisz is nu in balbezit. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Manuszewski met de inworp. Bączek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golon. Bączek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Iţic rent richting de bal. Iţic geeft de bal voor. Dąbiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Popiela probeert naar een medespeler te passen. Just geeft een hoge lob. Daar is Zachęta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kićko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zachęta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - TeamBajceps 6:0

76e minuut.
Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Tański de bal. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - TeamBajceps 7:0

84e minuut.
Bączek is nu in balbezit. Manuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Manuszewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Golon de bal. Golon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Just zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiatrowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiatrowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Iţic passt de bal zonder na te denken. Just rent richting de bal. Just passt de bal in één keer door. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tański trapt de bal weg. Hekert kopt de bal weg. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMTS Kwidzyn 11%, TeamBajceps 89%.
MMTS Kwidzyn - TeamBajceps 7:0