Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
evc barcelona Tuatha Dé Danann
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrejowski met een sublieme pass. Śmiech is nu in balbezit. Śmiech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - Tuatha Dé Danann 0:1

15e minuut.
Złonkiewicz geeft een hoge lob. Jędrejowski kopt de bal weg. Daar is Śmiech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sroczyński passt de bal zonder na te denken. Żemojtel is nu in balbezit. Złonkiewicz begaat een overtreding. Złonkiewicz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz met een sublieme pass. Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sutryk de bal onder controle te krijgen. Werbiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
evc barcelona - Tuatha Dé Danann 1:1

34e minuut.
Mielony geeft een hoge lob. Bajorski kopt de bal weg. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Żemojtel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz geeft een lange en hoge pass. Werbiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Ebel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - Tuatha Dé Danann 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evc barcelona 42%, Tuatha Dé Danann 58%.
evc barcelona - Tuatha Dé Danann 2:1

53e minuut.
Żemojtel speelt de bal door. Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz passt de bal in één keer door. Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mielony passt de bal in één keer door. Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz met een sublieme pass. Ebel is nu in balbezit. Ebel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Erimus verovert de bal door een tackle van achteren. Erimus met een sublieme pass. Śmiech rent richting de bal. Śmiech haalt uit met een fantastische trap. Bajorski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evc barcelona 50%, Tuatha Dé Danann 50%.
evc barcelona - Tuatha Dé Danann 2:1