Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biernaty MMTS Kwidzyn
Normal Tactiek Zabawa trwa
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 41.7
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


6e minuut.
Just geeft een hoge lob. Ibisz rent richting de bal. Golon is nu in balbezit. Golon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biernaty - MMTS Kwidzyn 0:1

7e minuut.
Semenowicz speelt de bal door. Szczęch rent richting de bal. Ibisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibisz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Just bereikt de bal nog maar net als eerste. Just passt de bal in één keer door. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Just kan de bal niet met de borst controleren. Just passt de bal in één keer door. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Igloński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biernaty - MMTS Kwidzyn 0:2

12e minuut.
Wakacjowski passt de bal in één keer door. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski probeert naar een medespeler te passen. Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Semenowicz is nu in balbezit. Just onderschept slim de pass. Just passt de bal in één keer door. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Czamaran is nu in balbezit. Golon verovert de bal door een tackle van achteren. Golon speelt de bal door. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Igloński bokst de bal weg.

20e minuut.
Białokozowicz is nu in balbezit. Golon verovert de bal door een tackle van achteren. Czamaran rent richting de bal. Golon verovert de bal door een tackle van achteren. Golon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ćwielong trapt de bal weg van het doel. Just bereikt de bal nog maar net als eerste. Just met een sublieme pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igloński met een harde bal richting middenveld. Manuszewski kopt de bal weg. Golon is nu in balbezit. Golon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Hekert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Just bereikt de bal nog maar net als eerste. Just passt de bal met de wreef. Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ... Igloński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biernaty - MMTS Kwidzyn 0:3

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igloński met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Czamaran de bal. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biernaty - MMTS Kwidzyn 0:4

35e minuut.
Just kopt de bal weg. Wiatrowski heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Igloński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Żydło verovert de bal door een tackle van achteren. Żydło geeft een lange en hoge pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Igloński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biernaty 82%, MMTS Kwidzyn 18%.
FC Biernaty - MMTS Kwidzyn 0:4

50e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Manuszewski probeert naar een medespeler te passen. Ćwielong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Just passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Manuszewski de bal. Manuszewski passt de bal met de wreef. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel. Igloński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Manuszewski kopt de bal weg. Ćwielong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwielong passt de bal met de wreef. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. Igloński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biernaty - MMTS Kwidzyn 0:5

74e minuut.
Klungelig pakt Golon de bal. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski passt de bal zonder na te denken. Golon is nu in balbezit. Golon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bonfigli geeft de bal voor. Golon is nu in balbezit. Golon passt de bal in één keer door. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Igloński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ... Igloński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biernaty - MMTS Kwidzyn 0:6

82e minuut.
Hekert met een sublieme pass. Klungelig pakt Just de bal. Just passt de bal zonder na te denken. Wiatrowski controleert de bal met de borst. Wiatrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igloński trapt de bal weg. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. Igloński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Manuszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rawicz speelt de bal door. Golon met een sublieme pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Czamaran rent richting de bal. Golon onderschept slim de pass. Szczęch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szczęch krijgt een gele kaart. Golon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ibisz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ibisz de bal. Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biernaty - MMTS Kwidzyn 0:7

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Ćwielong de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Just geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ibisz springt en kopt de bal. Igloński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biernaty 87%, MMTS Kwidzyn 13%.
FC Biernaty - MMTS Kwidzyn 0:7