Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuatha Dé Danann FC MIARA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Mielony is nu in balbezit. Namysłowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mielony. Namysłowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

4e minuut.
Śmiech passt de bal zonder na te denken. Jędrejowski heeft problemen om de bal te vangen. Gawinek is nu in balbezit. Jędrejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrejowski geeft een lange en hoge pass. Gędziorowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Śmiech krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuatha Dé Danann - FC MIARA 1:0

9e minuut.
Daar is Erimus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trembacz is nu in balbezit. Trembacz passt de bal in één keer door. Rzeszutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutek schiet op doel. Werbiński bokst de bal weg.

24e minuut.
Mielony is nu in balbezit. Kolbus onderschept slim de pass. Kolbus probeert naar een medespeler te passen. Rzeszutek is nu in balbezit. Rzeszutek haalt uit met een fantastische trap. Werbiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rzeszutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawin rent richting de bal. Rzeszutek is nu in balbezit. Rzeszutek draait met de bal, schiet en ... Werbiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuatha Dé Danann - FC MIARA 1:1

34e minuut.
Rępalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępalski geeft een hoge lob. Namysłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysłowski schiet op doel. Werbiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuatha Dé Danann - FC MIARA 1:2

42e minuut.
Sroczyński passt de bal zonder na te denken. Śmiech is nu in balbezit. Brzozowski speelt de bal door. Śmiech rent richting de bal. Śmiech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jurzyc onderschept slim de pass. Jurzyc met een sublieme pass. Klungelig pakt Gawinek de bal. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuatha Dé Danann 47%, FC MIARA 53%.
Tuatha Dé Danann - FC MIARA 1:2

55e minuut.
Skolek is nu in balbezit. Skolek geeft de bal voor. Śmiech rent richting de bal. Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jurzyc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kacprzak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Trembacz rent richting de bal. Trembacz met een sublieme pass. Gawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuatha Dé Danann 41%, FC MIARA 59%.
Tuatha Dé Danann - FC MIARA 1:2