Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MIARA Tuatha Dé Danann
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Śmiech de bal. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Śmiech rent richting de bal. Śmiech haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jurzyc probeert de bal met de borst te controleren. Sroczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Sroczyński passt de bal met de wreef. Śmiech rent richting de bal. Śmiech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Skolek probeert naar een medespeler te passen. Sroczyński is nu in balbezit. Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Trembacz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erimus met de inworp. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Byczek geeft de bal voor. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania passt de bal zonder na te denken. Kościuszko is nu in balbezit. Kościuszko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIARA - Tuatha Dé Danann 1:0

22e minuut.
Mielony met een sublieme pass. Rzeszutek geeft de bal voor. Klungelig pakt Złonkiewicz de bal. Kościuszko is nu in balbezit. Kościuszko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIARA - Tuatha Dé Danann 2:0

27e minuut.
Kościuszko is nu in balbezit. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Rzeszutek is nu in balbezit. Rzeszutek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIARA 43%, Tuatha Dé Danann 57%.
FC MIARA - Tuatha Dé Danann 2:0

48e minuut.
Śmiech is nu in balbezit. Brzozowski rent richting de bal. Śmiech onderschept slim de pass. Śmiech draait met de bal, schiet en ... Gędziorowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIARA - Tuatha Dé Danann 2:1

56e minuut.
Śmiech met een sublieme pass. Erimus speelt de bal door. Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Sutryk geeft een hoge lob. Inworp. Namysłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rzeszutek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeszutek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIARA 50%, Tuatha Dé Danann 50%.
FC MIARA - Tuatha Dé Danann 2:1