Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PAPO evc barcelona
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Melisz passt de bal met de wreef. Knioła rent richting de bal. Knioła draait met de bal, schiet en ... Bajorski probeert de bal aan de voet te houden. Czapski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - evc barcelona 1:0

7e minuut.
Przybysz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ebel komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Zięba passt de bal zonder na te denken. Łazicki rent richting de bal. Raczkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raczkowski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mistrz speelt de bal door. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar speelt de bal door. Durasiewicz rent richting de bal. Durasiewicz passt de bal zonder na te denken. Panek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tylek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ebel rent richting de bal. Ebel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Raczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Raczkowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zięba de bal onder controle te krijgen. Ebel rent richting de bal. Ebel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Knioła kopt de bal weg. Mistrz probeert de bal met de borst te controleren. Mistrz speelt de bal door. Daar is Łazicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łazicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz is nu in balbezit. Melisz is nu in balbezit. Durasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Durasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rosznowiecki probeert naar een medespeler te passen. Nelkowski rent richting de bal. Nelkowski probeert naar een medespeler te passen. Ebel rent richting de bal. Ebel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PAPO 54%, evc barcelona 46%.
FC PAPO - evc barcelona 1:0

53e minuut.
Raczkowski met een sublieme pass. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz verovert de bal door een tackle van achteren. Durasiewicz rent richting de bal. Durasiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Knioła is nu in balbezit. Raczkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Knioła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Knioła neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC PAPO - evc barcelona 2:0

63e minuut.
Zegar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz passt de bal in één keer door. Durasiewicz is nu in balbezit. Durasiewicz draait met de bal, schiet en ... Panek bokst de bal weg.

88e minuut.
Guentzel met een sublieme pass. Golański is nu in balbezit. Golański met een sublieme pass. Łazicki is nu in balbezit. Łazicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PAPO 39%, evc barcelona 61%.
FC PAPO - evc barcelona 2:0