Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gang stefana TeamBajceps
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Siemian speelt de bal door. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tański verovert de bal door een tackle van achteren. Pęski verovert de bal door een tackle van achteren. Pęski schiet op doel. Kićko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gang stefana - TeamBajceps 1:0

13e minuut.
Huszcza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rembielak met de inworp. Entkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Entkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dąbiewicz speelt de bal door. Garus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rembielak is nu in balbezit. Garus verovert de bal door een tackle van achteren. Garus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Idziak verovert de bal door een tackle van achteren. Sarnat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Idziak. Idziak krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sarnat raakt geblesseerd tijdens het duel. Topka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garus heeft problemen om de bal te vangen. Pęski is nu in balbezit. Pęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gang stefana - TeamBajceps 2:0

28e minuut.
Pęski is nu in balbezit. Pęski passt de bal zonder na te denken. Zachęta rent richting de bal. Garus onderschept slim de pass. Garus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gang stefana - TeamBajceps 3:0

35e minuut.
Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorowski geeft een hoge lob. Szczygieł is nu in balbezit. Wawrzyczek onderschept slim de pass. Wawrzyczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gang stefana - TeamBajceps 3:1

38e minuut.
Siemian onderschept slim de pass. Siemian geeft de bal voor. Daar is Tański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garus is nu in balbezit. Garus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gang stefana 53%, TeamBajceps 47%.
gang stefana - TeamBajceps 3:1

46e minuut.
Garus rent richting de bal. Garus passt de bal met de wreef. Topka rent richting de bal. Idziak onderschept slim de pass. Idziak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szczygieł kan de bal niet met de borst controleren. Sarnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Drzewosz de bal onder controle te krijgen. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gang stefana - TeamBajceps 3:2

80e minuut.
Gąsiorowski probeert de bal aan de voet te houden. Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski rent richting de bal. Pęski draait met de bal, schiet en ... Kićko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gang stefana - TeamBajceps 4:2

89e minuut.
Rembielak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siemian met de inworp. Pęski rent richting de bal. Pęski geeft de bal voor. Kićko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gang stefana 55%, TeamBajceps 45%.
gang stefana - TeamBajceps 4:2