Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeamBajceps gang stefana
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Zachęta kan de bal niet met de borst controleren. Zachęta probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamBajceps - gang stefana 0:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siemian met een snelle inworp. Pęski rent richting de bal. Pęski draait met de bal, schiet en ... Kićko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamBajceps - gang stefana 0:2

21e minuut.
Dąbiewicz geeft de bal voor. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejko is nu in balbezit. Dejko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski is nu in balbezit. Met opzet legt Bączek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bączek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr onderschept slim de pass. Stuhr geeft de bal voor. Matulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dejko met een sublieme pass. Stuhr rent richting de bal. Pęski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pęski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Topka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuźba met de inworp. Dejko rent richting de bal. Dejko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamBajceps 56%, gang stefana 44%.
TeamBajceps - gang stefana 0:2

65e minuut.
Stuhr is nu in balbezit. Mierkiewicz rent richting de bal. Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pęski rent richting de bal. Pęski passt de bal zonder na te denken. Matulewicz rent richting de bal. Matulewicz haalt uit met een fantastische trap. Kićko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamBajceps - gang stefana 0:3

72e minuut.
Stuhr geeft een hoge lob. Inworp. Mierkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęski haalt uit met een fantastische trap. Kićko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zachęta speelt de bal door. Pęski probeert de bal aan de voet te houden. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka schiet op doel. Kićko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamBajceps 70%, gang stefana 30%.
TeamBajceps - gang stefana 0:3