Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
evc barcelona MMTS Kwidzyn
Normal Tactiek Zabawa trwa
39% Balbezit 61%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 42.8
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Wiatrowski is nu in balbezit. Wiatrowski geeft een hoge lob. Liszka probeert de bal aan de voet te houden. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:1

5e minuut.
Daar is Durasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manuszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Raczkowski de bal. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wiatrowski heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki is nu in balbezit. Raczkowski is nu in balbezit. Ibisz onderschept slim de pass. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Just kopt de bal weg. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki speelt de bal door. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Just geeft een hoge lob. Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz onderschept slim de pass. Ibisz schiet op doel. Czapski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:2

12e minuut.
Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrowski passt de bal in één keer door. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:3

16e minuut.
Popiela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Just bereikt de bal nog maar net als eerste. Just passt de bal in één keer door. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Czapski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Manuszewski met een snelle inworp. Golon rent richting de bal. Golon schiet op doel. Czapski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bajorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:4

18e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Just is nu in balbezit. Just passt de bal in één keer door. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Zegar de bal onder controle te krijgen. Inworp. Popiela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:5

27e minuut.
Daar is Just, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Just geeft een lange en hoge pass. Bajorski heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:6

28e minuut.
Rosznowiecki passt de bal in één keer door. Popiela rent richting de bal. Popiela geeft een hoge lob. Manuszewski kopt de bal weg. Ibisz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:7

32e minuut.
Raczkowski geeft een hoge lob. Inworp. Manuszewski met een snelle inworp. Klungelig pakt Golon de bal. Golon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:8

37e minuut.
Bonfigli probeert naar een medespeler te passen. Golon is nu in balbezit. Golon speelt de bal door. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. Czapski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Popiela geeft een hoge lob. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski passt de bal in één keer door. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:9

42e minuut.
Raczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Golon is nu in balbezit. Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:10

43e minuut.
Nelkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manuszewski met een snelle inworp. Golon is nu in balbezit. Golon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Just bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Just onderschept slim de pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Czapski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evc barcelona 91%, MMTS Kwidzyn 9%.
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:10

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iţic met een snelle inworp. Manuszewski met een sublieme pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Golon speelt de bal door. Popiela is nu in balbezit. Popiela probeert naar een medespeler te passen. Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:11

59e minuut.
Golon onderschept slim de pass. Golon heeft problemen om de bal te vangen. Golon passt de bal zonder na te denken. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel. Czapski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:12

62e minuut.
Liszka geeft een lange en hoge pass. Just kopt de bal weg. Bajorski heeft problemen om de bal te vangen. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Just passt de bal zonder na te denken. Popiela geeft een lange en hoge pass. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. Bajorski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:13

67e minuut.
Czapski trapt de bal weg van het doel. Just rent richting de bal. Just passt de bal zonder na te denken. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:14

69e minuut.
Ibisz passt de bal met de wreef. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski schiet op doel. Czapski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:15

71e minuut.
Iţic geeft een lange en hoge pass. Bajorski kopt de bal weg. Just speelt de bal door. Daar is Ibisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Manuszewski speelt de bal door. Just probeert naar een medespeler te passen. Wiatrowski rent richting de bal. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Manuszewski probeert de bal met de borst te controleren. Manuszewski met een sublieme pass. Golon met een sublieme pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:16

81e minuut.
Golon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wiatrowski de bal. Wiatrowski geeft een hoge lob. Golon is nu in balbezit. Golon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Żydło probeert de bal aan de voet te houden. Przybysz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hekert maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Golon is nu in balbezit. Golon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Iţic onderschept slim de pass. Iţic passt de bal zonder na te denken. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evc barcelona 89%, MMTS Kwidzyn 11%.
evc barcelona - MMTS Kwidzyn 0:17