Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biernaty TeamBajceps
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Wakacjowski passt de bal in één keer door. Daar is Rastafariański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek schiet op doel. Szczęch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Igloński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Dąbiewicz rent richting de bal. Szczyt verovert de bal door een tackle van achteren. Szczyt geeft een hoge lob. Wakacjowski heeft problemen om de bal te vangen. Wakacjowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biernaty - TeamBajceps 1:0

14e minuut.
Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bączek verovert de bal door een tackle van achteren. Bączek probeert naar een medespeler te passen. Idziak is nu in balbezit. Idziak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Szczyt kopt de bal weg. Semenowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek begaat een overtreding. Wawrzyczek krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Entkowski rent richting de bal. Czamaran begaat een overtreding. Entkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czamaran probeert naar een medespeler te passen. Entkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Idziak krijgt zijn hoofd ertegen. Igloński bokst de bal weg.

31e minuut.
Semenowicz met een sublieme pass. Dąbiewicz is nu in balbezit. Wakacjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biernaty - TeamBajceps 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biernaty 54%, TeamBajceps 46%.
FC Biernaty - TeamBajceps 2:0

55e minuut.
Rastafariański passt de bal met de wreef. Rembielak rent richting de bal. Wakacjowski onderschept slim de pass. Wakacjowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tański de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Woźniakowski geeft een lange en hoge pass. Wakacjowski heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Tański ... Strafschop! Wakacjowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Białokozowicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biernaty - TeamBajceps 3:0

76e minuut.
Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek passt de bal in één keer door. Szczęch rent richting de bal. Idziak verovert de bal door een tackle van achteren. Idziak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biernaty 37%, TeamBajceps 63%.
FC Biernaty - TeamBajceps 3:0