Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuatha Dé Danann FC PAPO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


28e minuut.
Skolek probeert naar een medespeler te passen. Jędrejowski rent richting de bal. Jędrejowski passt de bal in één keer door. Śmiech is nu in balbezit. Śmiech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuatha Dé Danann - FC PAPO 1:0

36e minuut.
Melisz geeft een hoge lob. Skolek rent richting de bal. Knioła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knioła krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuatha Dé Danann 49%, FC PAPO 51%.
Tuatha Dé Danann - FC PAPO 1:0

58e minuut.
Śmiech probeert naar een medespeler te passen. Fagas rent richting de bal. Melisz is nu in balbezit. Fagas is nu in balbezit. Fagas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Knioła geeft een hoge lob. Golański kopt de bal weg. Skolek heeft problemen om de bal te vangen. Łazicki rent richting de bal. Łazicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Skolek met een sublieme pass. Jędrejowski rent richting de bal. Jędrejowski geeft een hoge lob. Śmiech is nu in balbezit. Śmiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuatha Dé Danann - FC PAPO 2:0

71e minuut.
Skolek speelt de bal door. Śmiech rent richting de bal. Fagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Łazicki passt de bal in één keer door. Siekierecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mielony. Mielony krijgt een gele kaart. Siekierecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Siekierecki met een snel genomen vrije trap. Werbiński bokst de bal weg. Łazicki springt en kopt de bal. Werbiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuatha Dé Danann - FC PAPO 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuatha Dé Danann 48%, FC PAPO 52%.
Tuatha Dé Danann - FC PAPO 2:1