Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Dziadki Bolo Zabrze
próba Tactiek bol
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 44.2
matig Schieten solide
zwak Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Clemin is nu in balbezit. Clemin passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz is nu in balbezit. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Bonin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosiek probeert naar een medespeler te passen. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cervellino met een harde bal richting middenveld. Kosiek kopt de bal weg. Grasu geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tarhanen passt de bal met de wreef. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bachmatiuk ... Strafschop! Bachmatiuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Özbakarak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wódkiewicz neemt de penalty, wat een uithaal! Cervellino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:1

20e minuut.
Tarhanen met een sublieme pass. Wódkiewicz rent richting de bal. Cacoveanu rent richting de bal. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Wódkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cervellino met een sublieme pass. Lucas kopt de bal weg. Klungelig pakt Özbakarak de bal. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:2

36e minuut.
Kobyłka geeft een lange en hoge pass. Daar is Csordás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:3

38e minuut.
Cacoveanu geeft de bal voor. Kobyłka rent richting de bal. Kobyłka met een sublieme pass. Özbakarak heeft problemen om de bal te vangen. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. Cervellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Grasu probeert naar een medespeler te passen. Clemin heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Dziadki 64%, Bolo Zabrze 36%.
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:3

49e minuut.
Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz is nu in balbezit. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak schiet op doel. Cervellino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:4

52e minuut.
Doeltrap. Cervellino trapt de bal weg. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. Cervellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Csordás controleert de bal met de borst. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz speelt de bal door. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:5

60e minuut.
Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu is nu in balbezit. Grasu met een sublieme pass. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bonin kopt de bal weg. Grasu rent richting de bal. Grasu geeft een hoge lob. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. Cervellino bokst de bal weg.

66e minuut.
Clemin passt de bal met de wreef. Bonin rent richting de bal. Bonin geeft een hoge lob. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bierzyński is nu in balbezit. Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen met een sublieme pass. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak schiet op doel. Cervellino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakarak probeert naar een medespeler te passen. Clemin is nu in balbezit. Clemin schiet op doel. Cervellino bokst de bal weg. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:6

72e minuut.
Cimbora komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Özbakarak met een sublieme pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel. Cervellino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cacoveanu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:7

77e minuut.
Bierzyński rent richting de bal. Tarhanen verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhanen passt de bal met de wreef. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin draait met de bal, schiet en ... Cervellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cimbora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wódkiewicz springt en kopt de bal. Cervellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clemin is nu in balbezit. Clemin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wódkiewicz rent richting de bal. Cacoveanu onderschept slim de pass. Özbakarak verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:8

82e minuut.
Cervellino trapt de bal weg van het doel. Kosiek kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonin de bal. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Grasu met een sublieme pass. Wódkiewicz rent richting de bal. Clemin rent richting de bal. Clemin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:9

84e minuut.
Kobyłka rent richting de bal. Kobyłka passt de bal in één keer door. Cacoveanu is nu in balbezit. Clemin onderschept slim de pass. Clemin schiet op doel. Cervellino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:10

88e minuut.
Tarhanen geeft de bal voor. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cervellino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grasu is nu in balbezit. Grasu geeft de bal voor. Özbakarak krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Dziadki 73%, Bolo Zabrze 27%.
Leśne Dziadki - Bolo Zabrze 0:10