Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biedronki FC Orlęta Łódź
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski geeft een hoge lob. Dudziak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Łączka is nu in balbezit. Wańkowicz rent richting de bal. Łączka begaat een overtreding. Łączka krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hajduczek met een sublieme pass. Luśnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Luśnia passt de bal in één keer door. Sitarski is nu in balbezit. Sitarski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Klytta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luśnia rent richting de bal. Klytta onderschept slim de pass. Klytta geeft de bal voor. Grzmot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biedronki FC 49%, Orlęta Łódź 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Biedronki FC - Orlęta Łódź 0:0

46e minuut.
Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber onderschept slim de pass. Komber probeert naar een medespeler te passen. Grzmot rent richting de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Orlęta Łódź 0:1

53e minuut.
Inworp. Klytta met een snelle inworp. Komber probeert naar een medespeler te passen. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

54e minuut.
Łączka rent richting de bal. Łączka met een sublieme pass. Hajduczek heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot rent richting de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ołówek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bożałek met een snelle inworp. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biedronki FC 49%, Orlęta Łódź 51%.
Biedronki FC - Orlęta Łódź 0:1