Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Pharma Warriors Lechia Hooligans
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gamer met een sublieme pass. Kartofel rent richting de bal. Kartofel geeft een lange en hoge pass. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer onderschept slim de pass. Gamer passt de bal in één keer door. Tywonek rent richting de bal. Tywonek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Lechia Hooligans 0:1

15e minuut.
Czarnocki probeert naar een medespeler te passen. Gamer rent richting de bal. Gamer passt de bal in één keer door. Tywonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywonek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Gamer schiet op doel. Dembski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kartofel neemt de hoekschop. Tywonek krijgt zijn hoofd ertegen. Wiedźmin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk speelt de bal door. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Pharma Warriors 55%, Lechia Hooligans 45%.
LFC Pharma Warriors - Lechia Hooligans 0:1

58e minuut.
Kancia met een sublieme pass. Borsuk speelt de bal door. Klungelig pakt Stencel de bal. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Rózgiewicz is nu in balbezit. Rózgiewicz passt de bal in één keer door. Gamer met een sublieme pass. Tywonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywonek draait met de bal, schiet en ... Wiedźmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Tyrajski onderschept slim de pass. Tyrajski probeert naar een medespeler te passen. Borsuk rent richting de bal. Borsuk haalt uit met een fantastische trap. Telejko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LFC Pharma Warriors - Lechia Hooligans 1:1

71e minuut.
Tywonek speelt de bal door. Gamer is nu in balbezit. Gamer geeft de bal voor. Tywonek is nu in balbezit. Tywonek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Czarnocki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnocki geeft een hoge lob. Gamer kopt de bal weg. Tywonek rent richting de bal. Tywonek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borsuk passt de bal met de wreef. Tyrajski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radzimski. Tyrajski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tyrajski kan niet meer verder spelen. Ignasz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Pharma Warriors 54%, Lechia Hooligans 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC Pharma Warriors - Lechia Hooligans 1:1