Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlęta Łódź Bolo Zabrze
Normal Tactiek bol
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 43.3
matig Schieten solide
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot passt de bal met de wreef. Ankowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ołówek geeft een lange en hoge pass. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkiewicz onderschept slim de pass. Chwiałkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ozelami werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhanen geeft een hoge lob. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Grasu passt de bal in één keer door. Clemin rent richting de bal. Clemin geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. Kuśnierz bokst de bal weg.

28e minuut.
Klungelig pakt Wódkiewicz de bal. Özbakarak is nu in balbezit. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ankowski probeert de bal aan de voet te houden. Kuśnierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Bolo Zabrze 0:1

30e minuut.
Tarhanen kopt de bal weg. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak geeft de bal voor. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Komber rent richting de bal. Clemin verovert de bal door een tackle van achteren. Clemin passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel. Kuśnierz bokst de bal weg.

33e minuut.
Inworp. Grasu met een snelle inworp. Clemin is nu in balbezit. Clemin geeft een hoge lob. Özbakarak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Bolo Zabrze 0:2

36e minuut.
Tarhanen speelt de bal door. Wódkiewicz rent richting de bal. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Paal! Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Özbakarak onderschept slim de pass. Özbakarak passt de bal met de wreef. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ankowski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dziewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin verovert de bal door een tackle van achteren. Clemin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Bolo Zabrze 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Łódź 71%, Bolo Zabrze 29%.
Orlęta Łódź - Bolo Zabrze 0:3

48e minuut.
Klytta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Góra komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Komber met een sublieme pass. Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski passt de bal in één keer door. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot schiet op doel. Ozelami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Komber is nu in balbezit. Klungelig pakt Clemin de bal. Clemin passt de bal met de wreef. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tarhanen met een sublieme pass. Lucas rent richting de bal. Lucas geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tarhanen speelt de bal door. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak met een sublieme pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ołówek rent richting de bal. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tarhanen rent richting de bal. Tarhanen passt de bal met de wreef. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Kuśnierz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Dziewicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Clemin is nu in balbezit. Clemin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Özbakarak de bal. Özbakarak schiet op doel. Kuśnierz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Bolo Zabrze 0:4

71e minuut.
Tarhanen verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhanen passt de bal met de wreef. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Cimbora komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cimbora heeft problemen om de bal te vangen. Cimbora passt de bal zonder na te denken. Özbakarak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel. Kuśnierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cimbora zal de hoekschop nemen. Clemin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Bolo Zabrze 0:5

78e minuut.
Materzok kopt de bal weg. Clemin met een sublieme pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Bolo Zabrze 0:6

79e minuut.
Wódkiewicz rent richting de bal. Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Clemin rent richting de bal. Clemin probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Bolo Zabrze 0:7

86e minuut.
Wódkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Özbakarak rent richting de bal. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kuśnierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Bolo Zabrze 0:8

87e minuut.
Dziewicki geeft een lange en hoge pass. Clemin rent richting de bal. Clemin passt de bal met de wreef. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Kuśnierz met een harde bal richting middenveld. Materzok kopt de bal weg. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Łódź 75%, Bolo Zabrze 25%.
Orlęta Łódź - Bolo Zabrze 0:8