Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolo Zabrze Orlęta Łódź
bol Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 19.5
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Doeltrap. Kuśnierz met een harde bal richting middenveld. Tarhanen kopt de bal weg. Klungelig pakt Özbakarak de bal. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 1:0

13e minuut.
Kuśnierz is nu in balbezit. Kuśnierz geeft een hoge lob. Materzok kopt de bal weg. Lucas is nu in balbezit. Lucas geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Kuśnierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Clemin met een sublieme pass. Özbakarak rent richting de bal. Ankowski is nu in balbezit. Özbakarak onderschept slim de pass. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kobyłka met een sublieme pass. Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen passt de bal zonder na te denken. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tarhanen speelt de bal door. Grasu is nu in balbezit. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Clemin met een sublieme pass. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 2:0

31e minuut.
Grasu onderschept slim de pass. Grasu speelt de bal door. Özbakarak heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 3:0

36e minuut.
Wódkiewicz rent richting de bal. Özbakarak is nu in balbezit. Wódkiewicz is nu in balbezit. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Grasu is nu in balbezit. Grasu met een sublieme pass. Clemin is nu in balbezit. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 4:0

42e minuut.
Özbakarak met een sublieme pass. Dziewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin rent richting de bal. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 24%, Orlęta Łódź 76%.
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 4:0

49e minuut.
Grasu geeft een hoge lob. Wódkiewicz rent richting de bal. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 5:0

51e minuut.
Tarhanen speelt de bal door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Kuśnierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ołówek is nu in balbezit. Özbakarak verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakarak geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grasu is nu in balbezit. Grasu geeft een hoge lob. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Ankowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 6:0

60e minuut.
Grzmot rent richting de bal. Grzmot passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Clemin de bal. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Clemin rent richting de bal. Klytta verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu onderschept slim de pass. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 7:0

70e minuut.
Komber rent richting de bal. Clemin verovert de bal door een tackle van achteren. Clemin geeft een lange en hoge pass. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 8:0

74e minuut.
Materzok geeft de bal voor. Clemin kopt de bal weg. Dziewicki is nu in balbezit. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 9:0

76e minuut.
Grzmot passt de bal met de wreef. Łączka heeft problemen om de bal te vangen. Özbakarak verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 10:0

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuśnierz met een harde bal richting middenveld. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Özbakarak de bal onder controle te krijgen. Özbakarak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Grasu passt de bal met de wreef. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin speelt de bal door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dziewicki speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Özbakarak de bal onder controle te krijgen. Kuśnierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Grasu kopt de bal weg. Clemin heeft problemen om de bal te vangen. Tarhanen geeft de bal voor. Klungelig pakt Özbakarak de bal. Özbakarak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 28%, Orlęta Łódź 72%.
Bolo Zabrze - Orlęta Łódź 10:0