Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Hooligans polona to my
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Ren kopt de bal weg. Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan onderschept slim de pass. Kordek is nu in balbezit. Kordek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Czarnocki passt de bal in één keer door. Majdan is nu in balbezit. Czarnocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan verovert de bal door een tackle van achteren. Majdan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Hooligans 61%, polona to my 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lechia Hooligans - polona to my 0:0

48e minuut.
Kacela passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kordek de bal onder controle te krijgen. Majdan is nu in balbezit. Kordek rent richting de bal. Kordek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Włoszczak geeft een lange en hoge pass. Sitarz kopt de bal weg. Potrzebny rent richting de bal. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ren geeft de bal voor. Inworp. Rzeszutek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majdan kan de bal niet met de borst controleren. Majdan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - polona to my 0:1

76e minuut.
Majdan probeert de bal aan de voet te houden. Jurkiewicz is nu in balbezit. Gamer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurkiewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jurkiewicz kan niet meer verder spelen. Szczepańczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Hooligans 51%, polona to my 49%.
Lechia Hooligans - polona to my 0:1