Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
polona to my Lechia Hooligans
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rzeszutek rent richting de bal. Kacela rent richting de bal. Kacela geeft een lange en hoge pass. Szpiech rent richting de bal. Szpiech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bezler rent richting de bal. Czarnocki is nu in balbezit. Czarnocki passt de bal in één keer door. Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Majdan zijn tegenspeler op de grond. Majdan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sitarz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sitarz kan niet meer verder spelen. Tywonek komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Tywonek rent richting de bal. Bezler rent richting de bal. Bezler met een sublieme pass. Jędrysik rent richting de bal. Jędrysik draait met de bal, schiet en ... Telejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Szpiech raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rózgiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polona to my 45%, Lechia Hooligans 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
polona to my - Lechia Hooligans 0:0

47e minuut.
Flis met een snelle inworp. Celin met een sublieme pass. Klungelig pakt Rzeszutek de bal. Rzeszutek haalt uit met een fantastische trap. Daar is Stencel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ren kopt de bal weg. Animucki is nu in balbezit. Jurkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jurkiewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Animucki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Animucki kan niet meer verder spelen. Kartofel komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Celin met een sublieme pass. Jędrysik rent richting de bal. Ren is nu in balbezit. Jędrysik verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrysik draait met de bal, schiet en ... Telejko bokst de bal weg.

67e minuut.
Tuszyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

74e minuut.
Stencel met een sublieme pass. Gamer rent richting de bal. Gamer passt de bal in één keer door. Rózgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózgiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski geeft de bal voor. Kacela met een sublieme pass. Rózgiewicz rent richting de bal. Rózgiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Gniazdowski geeft een hoge lob. Inworp. Kartofel met de inworp. Gamer is nu in balbezit. Gamer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Lechia Hooligans 0:1

87e minuut.
Tywonek rent richting de bal. Bezler onderschept slim de pass. Bezler met een sublieme pass. Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rózgiewicz is nu in balbezit. Celin verovert de bal door een tackle van achteren. Celin probeert naar een medespeler te passen. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik draait met de bal, schiet en ... Telejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
polona to my - Lechia Hooligans 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polona to my 45%, Lechia Hooligans 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
polona to my - Lechia Hooligans 1:1