Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Dziadki Orlęta Łódź
próba Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 19.8
redelijk Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
Aldavert passt de bal zonder na te denken. Ołówek rent richting de bal. Ołówek passt de bal in één keer door. Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gortat speelt de bal door. Kosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiek passt de bal met de wreef. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chwiałkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosiek probeert naar een medespeler te passen. Gortat rent richting de bal. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Suchecki geeft een hoge lob. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk met een sublieme pass. Aldavert rent richting de bal. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Łączka geeft een lange en hoge pass. Killány kopt de bal weg. Środoń met een sublieme pass. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kuśnierz met een harde bal richting middenveld. Opania kopt de bal weg. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert schiet op doel. Kuśnierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Aldavert verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiek is nu in balbezit. Łączka begaat een overtreding. Łączka krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kosiek passt de bal zonder na te denken. Gortat is nu in balbezit. Gortat met een sublieme pass. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert draait met de bal, schiet en ... Kuśnierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Orlęta Łódź 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Dziadki 37%, Orlęta Łódź 63%.
Leśne Dziadki - Orlęta Łódź 1:0

47e minuut.
Komber controleert de bal met de borst. Kosiek is nu in balbezit. Kosiek geeft de bal voor. Aldavert rent richting de bal. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Ankowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mirończuk neemt de hoekschop. Aldavert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Orlęta Łódź 2:0

56e minuut.
Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat probeert naar een medespeler te passen. Kosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiek geeft de bal voor. Kuśnierz bokst de bal weg. Aldavert is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Orlęta Łódź 3:0

65e minuut.
Opania probeert de bal aan de voet te houden. Kosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiek geeft de bal voor. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Chwiałkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitarski geeft een lange en hoge pass. Daar is Chowaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kuśnierz met een sublieme pass. Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń is nu in balbezit. Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Krzyżanowski geeft een lange en hoge pass. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert passt de bal met de wreef. Gortat is nu in balbezit. Gortat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Orlęta Łódź 4:0

84e minuut.
Środoń geeft een hoge lob. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aldavert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kosiek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kuśnierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Dziadki 40%, Orlęta Łódź 60%.
Leśne Dziadki - Orlęta Łódź 4:0