Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biedronki FC Bolo Zabrze
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Wańkowicz kopt de bal weg. Cimbora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbora passt de bal in één keer door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Cimbora geeft een hoge lob. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Munko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:1

7e minuut.
Tarhanen met een sublieme pass. Klungelig pakt Grasu de bal. Grasu geeft de bal voor. Wódkiewicz springt en kopt de bal. Munko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:2

15e minuut.
Creangă onderschept slim de pass. Zyntek probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz rent richting de bal. Dudziak is nu in balbezit. Dudziak schiet op doel. Ozelami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kobyłka geeft een hoge lob. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamuła speelt de bal door. Grasu rent richting de bal. Grasu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bonin geeft een hoge lob. Grasu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kosecki de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:3

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Creangă met de inworp. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła verovert de bal door een tackle van achteren. Pamuła geeft de bal voor. Munko bokst de bal weg.

32e minuut.
Porkujan rent richting de bal. Zyntek is nu in balbezit. Porkujan verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:4

36e minuut.
Daar is Porkujan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen passt de bal met de wreef. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:5

37e minuut.
Grasu passt de bal in één keer door. Wódkiewicz rent richting de bal. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkujan onderschept slim de pass. Porkujan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:6

40e minuut.
Munko trapt de bal weg van het doel. Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen passt de bal in één keer door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biedronki FC 67%, Bolo Zabrze 33%.
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:6

48e minuut.
Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła rent richting de bal. Wódkiewicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Wódkiewicz de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Munko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:7

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Munko trapt de bal weg van het doel. Tarhanen kopt de bal weg. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Grasu geeft een hoge lob. Ciemerych kopt de bal weg. Hajduczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Dudziak is nu in balbezit. Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Pamuła rent richting de bal. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Porkujan geeft de bal voor. Hajduczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarhanen met een sublieme pass. Klungelig pakt Grasu de bal. Grasu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kosecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucas met een snelle inworp. Porkujan is nu in balbezit. Porkujan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pamuła probeert de bal aan de voet te houden. Grasu rent richting de bal. Grasu geeft de bal voor. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:8

86e minuut.
Munko trapt de bal weg. Tarhanen controleert de bal met de borst. Tarhanen passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:9

89e minuut.
Krokowicz passt de bal in één keer door. Porkujan rent richting de bal. Porkujan passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biedronki FC 76%, Bolo Zabrze 24%.
Biedronki FC - Bolo Zabrze 0:10