Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Pharma Warriors polona to my
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Cyll geeft de bal voor. Inworp. Laskowiec met een snelle inworp. Borsuk rent richting de bal. Borsuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - polona to my 1:0

5e minuut.
Lenkiewicz rent richting de bal. Lenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Tyrajski is nu in balbezit. Borsuk rent richting de bal. Borsuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dembski geeft de bal voor. Tyrajski rent richting de bal. Potrzebny begaat een overtreding. Potrzebny krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rżeński geeft een lange en hoge pass. Bezler is nu in balbezit. Bezler passt de bal in één keer door. Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rżeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutek onderschept slim de pass. Rzeszutek speelt de bal door. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Romper trapt de bal weg. Rzeszutek kopt de bal weg. Kancia heeft problemen om de bal te vangen. Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LFC Pharma Warriors - polona to my 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Pharma Warriors 54%, polona to my 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC Pharma Warriors - polona to my 1:1

49e minuut.
Kancia probeert naar een medespeler te passen. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec passt de bal met de wreef. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kancia verovert de bal door een tackle van achteren. Kancia passt de bal met de wreef. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski draait met de bal, schiet en ... Romper probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski is nu in balbezit. Tyrajski onderschept slim de pass. Tyrajski schiet op doel. Potrzebny probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - polona to my 2:1

84e minuut.
Tyrajski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ignasz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Wiankowski geeft een lange en hoge pass. Ignasz heeft problemen om de bal te vangen. Borsuk rent richting de bal. Borsuk schiet op doel. Romper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Pharma Warriors 38%, polona to my 62%.
LFC Pharma Warriors - polona to my 2:1