Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Hooligans Buldi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Czarnocki met een sublieme pass. Szpiech is nu in balbezit. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jelec de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Radzimski geeft een lange en hoge pass. Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Wrotyński kopt de bal weg. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Buldi 1:0

12e minuut.
Pleśnar met een snelle inworp. Popielak rent richting de bal. Popielak geeft een lange en hoge pass. Skrzyniecki krijgt zijn hoofd ertegen. Telejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lechia Hooligans - Buldi 1:1

13e minuut.
Inworp. Pleśnar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popielak is nu in balbezit. Popielak draait met de bal, schiet en ... Telejko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Buldi 1:2

15e minuut.
Miętkiewicz is nu in balbezit. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer probeert naar een medespeler te passen. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kacela probeert de bal aan de voet te houden. Ren is nu in balbezit. Skrzyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ... Telejko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Miętkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Tuszyński met een sublieme pass. Jelec is nu in balbezit. Gamer rent richting de bal. Gamer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Czarnocki met een snelle inworp. Sitarz rent richting de bal. Popielak onderschept slim de pass. Skrzyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Buldi 1:3

29e minuut.
Tuszyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otręba met de inworp. Popielak rent richting de bal. Popielak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wrotyński rent richting de bal. Animucki verovert de bal door een tackle van achteren. Animucki speelt de bal door. Gamer rent richting de bal. Gamer geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Hooligans 52%, Buldi 48%.
Lechia Hooligans - Buldi 1:3

51e minuut.
Ren met een sublieme pass. Inworp. Pleśnar met een snelle inworp. Popielak rent richting de bal. Popielak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Miętkiewicz is nu in balbezit. Gamer is nu in balbezit. Gamer probeert naar een medespeler te passen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Czarnocki rent richting de bal. Kazanowski met een sublieme pass. Gamer probeert naar een medespeler te passen. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ren kopt de bal weg. Sitarz controleert de bal met de borst. Popielak met een sublieme pass. Skrzyniecki rent richting de bal. Skrzyniecki haalt uit met een fantastische trap. Telejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Hooligans 60%, Buldi 40%.
Lechia Hooligans - Buldi 1:3