Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buldi Bolo Zabrze
Normal Tactiek bol
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 42.3
poor Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek geeft een hoge lob. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Pac trapt de bal weg van het doel. Inworp. Materzok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grasu heeft problemen om de bal te vangen. Grasu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tarhanen speelt de bal door. Klungelig pakt Wódkiewicz de bal. Wódkiewicz passt de bal zonder na te denken. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Grasu kopt de bal weg. Wódkiewicz is nu in balbezit. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Pac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:1

8e minuut.
Materzok probeert de bal aan de voet te houden. Grasu speelt de bal door. Clemin rent richting de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazanowski rent richting de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. Kazanowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grasu zal de hoekschop nemen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:2

16e minuut.
Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz kopt de bal weg. Özbakarak probeert de bal aan de voet te houden. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:3

20e minuut.
Wódkiewicz rent richting de bal. Jelec is nu in balbezit. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:4

22e minuut.
Pleśnar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Popielak de bal onder controle te krijgen. Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Wódkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz speelt de bal door. Clemin rent richting de bal. Klungelig pakt Clemin de bal. Clemin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:5

28e minuut.
Popielak met een sublieme pass. Skrzyniecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wódkiewicz. Wódkiewicz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Grasu rent richting de bal. Grasu geeft de bal voor. Özbakarak is nu in balbezit. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Clemin rent richting de bal. Clemin passt de bal in één keer door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Pac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:6

39e minuut.
Grasu kopt de bal weg. Clemin probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:7

41e minuut.
Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Clemin is nu in balbezit. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kazanowski rent richting de bal. Clemin onderschept slim de pass. Clemin speelt de bal door. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:8

43e minuut.
Daar is Özbakarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazanowski is nu in balbezit. Lucas met een sublieme pass. Wódkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Clemin geeft de bal voor. Pac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buldi 82%, Bolo Zabrze 18%.
Buldi - Bolo Zabrze 0:9

49e minuut.
Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin geeft een lange en hoge pass. Kropop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Kropop met een harde bal richting middenveld. Tarhanen kopt de bal weg. Wódkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Pac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Wódkiewicz is nu in balbezit. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin passt de bal in één keer door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cimbora komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Clemin rent richting de bal. Clemin geeft de bal voor. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Jelec passt de bal zonder na te denken. Grasu geeft een hoge lob. Wrotyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:10

70e minuut.
Inworp. Krecikowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Grasu probeert naar een medespeler te passen. Tarhanen geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Pac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:11

75e minuut.
Pac trapt de bal weg. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu passt de bal in één keer door. Krecikowski is nu in balbezit. Krecikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:12

77e minuut.
Daar is Otręba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakarak rent richting de bal. Cimbora probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Grasu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wrotyński de bal onder controle te krijgen. Jelec kopt de bal weg. Özbakarak heeft problemen om de bal te vangen. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Pac bokst de bal weg. Krecikowski is nu in balbezit. Krecikowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Grasu speelt de bal door. Jelec rent richting de bal. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Pac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:13

87e minuut.
Wódkiewicz onderschept slim de pass. Kazanowski rent richting de bal. Özbakarak onderschept slim de pass. Özbakarak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Bolo Zabrze 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buldi 71%, Bolo Zabrze 29%.
Buldi - Bolo Zabrze 0:14