Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Dziadki Buldi
próba Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kazanowski met de inworp. Otręba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirończuk. Mirończuk krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Daar is Cervellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervellino speelt de bal door. Gortat kopt de bal weg. Aldavert rent richting de bal. Aldavert schiet op doel. Pac bokst de bal weg.

29e minuut.
Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk geeft een hoge lob. Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek geeft de bal voor. Środoń met een sublieme pass. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Dziadki - Buldi 1:0

44e minuut.
Bachmatiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Miętkiewicz is nu in balbezit. Aldavert onderschept slim de pass. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Dziadki 44%, Buldi 56%.
Leśne Dziadki - Buldi 1:0

55e minuut.
Wrotyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert rent richting de bal. Bachmatiuk rent richting de bal. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert schiet op doel. Pac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mirończuk geeft een hoge lob. Kropop kopt de bal weg. Klungelig pakt Bachmatiuk de bal. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Opania bereikt de bal nog maar net als eerste. Opania passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Jelec de bal onder controle te krijgen. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Środoń probeert naar een medespeler te passen. Króżel is nu in balbezit. Miętkiewicz begaat een overtreding. Miętkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Dziadki 35%, Buldi 65%.
Leśne Dziadki - Buldi 1:0