Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
polona to my Bolo Zabrze
Normal Tactiek bol
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 40.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Grasu probeert naar een medespeler te passen. Materzok is nu in balbezit. Materzok speelt de bal door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Bolo Zabrze 0:1

3e minuut.
Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz passt de bal zonder na te denken. Özbakarak is nu in balbezit. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Bolo Zabrze 0:2

5e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal in één keer door. Daar is Tarhanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarhanen geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Grasu passt de bal zonder na te denken. Jurkiewicz is nu in balbezit. Tarhanen met een sublieme pass. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jurkiewicz passt de bal met de wreef. Cimbora is nu in balbezit. Cimbora passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Bolo Zabrze 0:3

21e minuut.
Grasu passt de bal met de wreef. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz passt de bal in één keer door. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Cyll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Bolo Zabrze 0:4

28e minuut.
Daar is Majdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ozelami speelt de bal door. Özbakarak kopt de bal weg. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. Romper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Bolo Zabrze 0:5

41e minuut.
Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen is nu in balbezit. Özbakarak speelt de bal door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Bolo Zabrze 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polona to my 69%, Bolo Zabrze 31%.
polona to my - Bolo Zabrze 0:6

46e minuut.
Grasu geeft een lange en hoge pass. Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz passt de bal zonder na te denken. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Wódkiewicz rent richting de bal. Gniazdowski rent richting de bal. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Özbakarak verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakarak speelt de bal door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel. Romper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Bolo Zabrze 0:7

56e minuut.
Pamuła is nu in balbezit. Pamuła geeft een lange en hoge pass. Gniazdowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Bolo Zabrze 0:8

58e minuut.
Jurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen passt de bal met de wreef. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romper trapt de bal weg van het doel. Lucas kopt de bal weg. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas met een sublieme pass. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Bolo Zabrze 0:9

78e minuut.
Jurkiewicz geeft een hoge lob. Özbakarak is nu in balbezit. Tarhanen speelt de bal door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Romper bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wódkiewicz speelt de bal door. Pamuła kan de bal niet met de borst controleren. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polona to my 69%, Bolo Zabrze 31%.
polona to my - Bolo Zabrze 0:9