Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlęta Łódź Lechia Hooligans
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Łączka met een sublieme pass. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski is nu in balbezit. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Chowaniec passt de bal met de wreef. Sitarski is nu in balbezit. Sitarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ren trapt de bal weg. Komber kopt de bal weg. Sitarz is nu in balbezit. Sitarski verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kacela geeft de bal voor. Ołówek kopt de bal weg. Klungelig pakt Gamer de bal. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Lechia Hooligans 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Łódź 39%, Lechia Hooligans 61%.
Orlęta Łódź - Lechia Hooligans 0:1

52e minuut.
Ankowski onderschept slim de pass. Zacharski kan de bal niet met de borst controleren. Klytta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klytta krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Stencel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rózgiewicz de bal onder controle te krijgen. Grzmot rent richting de bal. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. Telejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orlęta Łódź - Lechia Hooligans 1:1

74e minuut.
Sitarz is nu in balbezit. Komber verovert de bal door een tackle van achteren. Komber passt de bal met de wreef. Grzmot rent richting de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Lechia Hooligans 2:1

77e minuut.
Klinik rent richting de bal. Klinik probeert naar een medespeler te passen. Szpiech rent richting de bal. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orlęta Łódź - Lechia Hooligans 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Łódź 61%, Lechia Hooligans 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orlęta Łódź - Lechia Hooligans 2:2