Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buldi Orlęta Łódź
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Przyjemski is nu in balbezit. Łączka onderschept slim de pass. Łączka passt de bal in één keer door. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot draait met de bal, schiet en ... Pac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Przyjemski is nu in balbezit. Przyjemski geeft een lange en hoge pass. Dziewicki heeft problemen om de bal te vangen. Skrzyniecki rent richting de bal. Skrzyniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Orlęta Łódź 1:0

13e minuut.
Popielak onderschept slim de pass. Popielak schiet op doel. Ankowski probeert de bal aan de voet te houden. Skrzyniecki rent richting de bal. Skrzyniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Orlęta Łódź 2:0

20e minuut.
Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak passt de bal zonder na te denken. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ... Kuśnierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Orlęta Łódź 3:0

22e minuut.
Przyjemski is nu in balbezit. Sitarski verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarski passt de bal in één keer door. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sitarski is nu in balbezit. Kazanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sitarski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kazanowski met een sublieme pass. Sitarski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec probeert naar een medespeler te passen. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot onderschept slim de pass. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Orlęta Łódź 3:1

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuśnierz trapt de bal weg van het doel. Sitarski kopt de bal weg. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ocieczek geeft een lange en hoge pass. Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak speelt de bal door. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Jelec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chowaniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitarski is nu in balbezit. Sitarski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buldi 65%, Orlęta Łódź 35%.
Buldi - Orlęta Łódź 3:1

50e minuut.
Ołówek heeft problemen om de bal te vangen. Ołówek geeft de bal voor. Grzmot rent richting de bal. Grzmot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buldi - Orlęta Łódź 3:2

66e minuut.
Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski probeert naar een medespeler te passen. Dziewicki rent richting de bal. Skrzyniecki onderschept slim de pass. Skrzyniecki schiet op doel. Kuśnierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Sitarski is nu in balbezit. Kazanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sitarski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sitarski neemt zijn aanloop. Pac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buldi - Orlęta Łódź 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buldi 52%, Orlęta Łódź 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buldi - Orlęta Łódź 3:3