Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlęta Łódź Buldi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Grzmot rent richting de bal. Sitarski is nu in balbezit. Miętkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miętkiewicz krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Chwiałkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski passt de bal met de wreef. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Komber is nu in balbezit. Komber geeft een lange en hoge pass. Jelec heeft problemen om de bal te vangen. Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Łączka is nu in balbezit. Łączka geeft een lange en hoge pass. Ocieczek is nu in balbezit. Grzmot onderschept slim de pass. Grzmot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ołówek passt de bal zonder na te denken. Skrzyniecki is nu in balbezit. Komber is nu in balbezit. Skrzyniecki onderschept slim de pass. Skrzyniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Popielak is nu in balbezit. Komber rent richting de bal. Popielak onderschept slim de pass. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ... Kuśnierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Łódź 43%, Buldi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orlęta Łódź - Buldi 0:0

53e minuut.
Popielak is nu in balbezit. Komber verovert de bal door een tackle van achteren. Komber passt de bal zonder na te denken. Skrzyniecki rent richting de bal. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Potrykus probeert de bal aan de voet te houden. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzmot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlęta Łódź - Buldi 1:0

75e minuut.
Jelec met een sublieme pass. Komber geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kropop de bal onder controle te krijgen. Grzmot rent richting de bal. Grzmot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlęta Łódź 33%, Buldi 67%.
Orlęta Łódź - Buldi 1:0