Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
polona to my Biedronki FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zyntek heeft problemen om de bal te vangen. Majdan rent richting de bal. Majdan passt de bal zonder na te denken. Jędrysik rent richting de bal. Jędrysik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Biedronki FC 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Kosecki de bal. Jędrysik is nu in balbezit. Ciemerych begaat een overtreding. Ciemerych krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Luśnia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajduczek rent richting de bal. Majdan begaat een overtreding. Majdan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ciemerych passt de bal met de wreef. Zyntek probeert naar een medespeler te passen. Dudziak is nu in balbezit. Dudziak schiet op doel. Gniazdowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kosecki rent richting de bal. Jędrysik onderschept slim de pass. Zyntek is nu in balbezit. Jędrysik verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrysik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bożałek met een sublieme pass. Dudziak is nu in balbezit. Gniazdowski is nu in balbezit. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Jurkiewicz kopt de bal weg. Kosecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
polona to my - Biedronki FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polona to my 38%, Biedronki FC 62%.
polona to my - Biedronki FC 2:0

48e minuut.
Gniazdowski geeft de bal voor. Inworp. Luśnia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Majdan is nu in balbezit. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek speelt de bal door. Dudziak is nu in balbezit. Dudziak haalt uit met een fantastische trap. Romper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bezler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczepańczyk komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki geeft een lange en hoge pass. Gniazdowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudziak rent richting de bal. Dudziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek rent richting de bal. Zyntek probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. Romper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polona to my 59%, Biedronki FC 41%.
polona to my - Biedronki FC 2:0