Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Pharma Warriors Bolo Zabrze
Normal Tactiek bol
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 38.1
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Tyrajski passt de bal zonder na te denken. Lenkiewicz is nu in balbezit. Özbakarak verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak passt de bal in één keer door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:1

5e minuut.
Özbakarak passt de bal met de wreef. Clemin rent richting de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:2

6e minuut.
Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. Lenkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Wiedźmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gawroński trapt de bal weg van het doel. Grasu kopt de bal weg. Özbakarak heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Özbakarak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wódkiewicz de bal onder controle te krijgen. Clemin is nu in balbezit. Clemin draait met de bal, schiet en ... Wiedźmin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Clemin is nu in balbezit. Clemin passt de bal in één keer door. Özbakarak rent richting de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:3

17e minuut.
Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu met een sublieme pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Dembski probeert de bal aan de voet te houden. Wiedźmin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Grasu passt de bal in één keer door. Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen speelt de bal door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Wiedźmin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Gawroński is nu in balbezit. Gawroński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lucas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özbakarak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:4

20e minuut.
Lenkiewicz rent richting de bal. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak passt de bal in één keer door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Clemin is nu in balbezit. Clemin passt de bal in één keer door. Grasu is nu in balbezit. Grasu geeft de bal voor. Özbakarak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:5

22e minuut.
Tyrajski probeert naar een medespeler te passen. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wiedźmin trapt de bal weg. Grasu kopt de bal weg. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin draait met de bal, schiet en ... Lenkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kancia is nu in balbezit. Clemin verovert de bal door een tackle van achteren. Clemin passt de bal in één keer door. Wódkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tarhanen is nu in balbezit. Tarhanen passt de bal met de wreef. Özbakarak heeft problemen om de bal te vangen. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Gawroński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:6

37e minuut.
Clemin rent richting de bal. Clemin passt de bal in één keer door. Lenkiewicz is nu in balbezit. Özbakarak onderschept slim de pass. Özbakarak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lucas kopt de bal weg. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak met een sublieme pass. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wiedźmin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz passt de bal in één keer door. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak schiet op doel. Wiedźmin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wódkiewicz de bal onder controle te krijgen. Wiedźmin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Gawroński de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:7

42e minuut.
Lucas met een sublieme pass. Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Gawroński probeert de bal aan de voet te houden. Wiedźmin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel. Wiedźmin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:8

43e minuut.
Kobyłka is nu in balbezit. Kobyłka passt de bal zonder na te denken. Clemin rent richting de bal. Clemin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gawroński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Pharma Warriors 88%, Bolo Zabrze 12%.
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:9

53e minuut.
Wódkiewicz passt de bal met de wreef. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak heeft problemen om de bal te vangen. Özbakarak schiet op doel. Wiedźmin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:10

58e minuut.
Grasu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clemin rent richting de bal. Clemin geeft de bal voor. Daar is Özbakarak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:11

60e minuut.
Wiedźmin trapt de bal weg van het doel. Grasu kopt de bal weg. Klungelig pakt Lenkiewicz de bal. Clemin is nu in balbezit. Clemin geeft een hoge lob. Wiedźmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:12

61e minuut.
Tyrajski passt de bal in één keer door. Kancia rent richting de bal. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wiedźmin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:13

64e minuut.
Grasu speelt de bal door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin schiet op doel. Wiedźmin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rżeński heeft problemen om de bal te vangen. Tarhanen speelt de bal door. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:14

69e minuut.
Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gawroński de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lucas zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wódkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin geeft de bal voor. Wiedźmin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:15

69e minuut.
Borsuk speelt de bal door. Grasu rent richting de bal. Grasu met een sublieme pass. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Wiedźmin met een harde bal richting middenveld. Tarhanen met een sublieme pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:16

74e minuut.
Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gawroński de bal. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz schiet op doel. Wiedźmin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clemin rent richting de bal. Clemin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Clemin verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin is nu in balbezit. Clemin haalt uit met een fantastische trap. Dembski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Clemin geeft een lange en hoge pass. Daar is Kancia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. Wiedźmin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:17

81e minuut.
Laskowiec probeert de bal met de borst te controleren. Kobyłka is nu in balbezit. Lucas rent richting de bal. Lucas geeft de bal voor. Wódkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wiedźmin trapt de bal weg van het doel. Grasu kopt de bal weg. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dembski probeert naar een medespeler te passen. Tarhanen is nu in balbezit. Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Grasu kopt de bal weg. Wódkiewicz is nu in balbezit. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Gawroński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gawroński met een harde bal richting middenveld. Clemin kopt de bal weg. Özbakarak is nu in balbezit. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:18

90e minuut.
Tyrajski met een sublieme pass. Borsuk heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Pharma Warriors 85%, Bolo Zabrze 15%.
LFC Pharma Warriors - Bolo Zabrze 0:19