Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolo Zabrze LFC Pharma Warriors
bol Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
39 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 15.7
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Clemin onderschept slim de pass. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dembski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lucas zal de hoekschop nemen. Wódkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 1:0

3e minuut.
Wiedźmin probeert naar een medespeler te passen. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu met een sublieme pass. Clemin is nu in balbezit. Clemin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Rżeński passt de bal met de wreef. Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkiewicz passt de bal in één keer door. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ... Wiedźmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Fiszer de bal. Tyrajski rent richting de bal. Fiszer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fiszer naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tyrajski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lenkiewicz met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tarhanen rent richting de bal. Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhanen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borsuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borsuk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grasu is nu in balbezit. Clemin rent richting de bal. Grasu is nu in balbezit. Grasu geeft een hoge lob. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 2:0

15e minuut.
Clemin passt de bal zonder na te denken. Kobyłka is nu in balbezit. Lucas speelt de bal door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grasu probeert naar een medespeler te passen. Clemin rent richting de bal. Clemin passt de bal met de wreef. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 3:0

19e minuut.
Lucas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rżeński de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Clemin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Porkujan komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Özbakarak onderschept slim de pass. Wódkiewicz rent richting de bal. Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 4:0

28e minuut.
Grasu rent richting de bal. Grasu speelt de bal door. Özbakarak rent richting de bal. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wiedźmin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Özbakarak is nu in balbezit. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak schiet op doel. Wiankowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Porkujan rent richting de bal. Porkujan haalt uit met een fantastische trap. Wiedźmin bokst de bal weg.

32e minuut.
Tarhanen geeft een hoge lob. Wódkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kancia rent richting de bal. Porkujan verovert de bal door een tackle van achteren. Porkujan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dembski trapt de bal weg van het doel. Grasu kopt de bal weg. Özbakarak is nu in balbezit. Wódkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wiedźmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 5:0

37e minuut.
Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu geeft een hoge lob. Özbakarak probeert de bal aan de voet te houden. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tarhanen geeft een hoge lob. Dembski rent richting de bal. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz schiet op doel. Wiedźmin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 6:0

40e minuut.
Borsuk passt de bal met de wreef. Daar is Rżeński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Özbakarak zijn tegenspeler op de grond. Özbakarak krijgt een gele kaart. Rżeński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rżeński kan niet meer verder spelen. Szloch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 31%, LFC Pharma Warriors 69%.
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 6:0

48e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak passt de bal in één keer door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wiedźmin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 7:0

51e minuut.
Kobyłka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laskowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borsuk rent richting de bal. Borsuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Özbakarak speelt de bal door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Porkujan is nu in balbezit. Porkujan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 8:0

54e minuut.
Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski is nu in balbezit. Özbakarak verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakarak draait met de bal, schiet en ... Wódkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiedźmin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wiedźmin trapt de bal weg van het doel. Grasu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Özbakarak de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 9:0

58e minuut.
Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Dembski rent richting de bal. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz schiet op doel. Wiedźmin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 10:0

59e minuut.
Borsuk heeft problemen om de bal te vangen. Özbakarak is nu in balbezit. Szloch is nu in balbezit. Özbakarak verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakarak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Porkujan met een sublieme pass. Tarhanen is nu in balbezit. Tarhanen passt de bal in één keer door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 11:0

65e minuut.
Özbakarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakarak passt de bal in één keer door. Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wiedźmin met een harde bal richting middenveld. Grasu kopt de bal weg. Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakarak rent richting de bal. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap. Wiedźmin bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kobyłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłka probeert naar een medespeler te passen. Lucas speelt de bal door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 12:0

77e minuut.
Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Wiankowski is nu in balbezit. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 13:0

81e minuut.
Grasu met een sublieme pass. Porkujan rent richting de bal. Porkujan met een sublieme pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Lenkiewicz de bal. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak passt de bal in één keer door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Wiedźmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lucas zal de hoekschop nemen. Porkujan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 14:0

83e minuut.
Paukszt passt de bal in één keer door. Dembski is nu in balbezit. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Wódkiewicz schiet op doel. Wiedźmin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 15:0

89e minuut.
Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Tarhanen kopt de bal weg. Dembski kan de bal niet met de borst controleren. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Lucas kopt de bal weg. Klungelig pakt Özbakarak de bal. Wódkiewicz is nu in balbezit. Özbakarak is nu in balbezit. Özbakarak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 29%, LFC Pharma Warriors 71%.
Bolo Zabrze - LFC Pharma Warriors 15:0