Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Hooligans Leśne Dziadki
Normal Tactiek próba
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 30.1
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Tuszyński speelt de bal door. Kacela rent richting de bal. Gortat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gortat krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Sitarz rent richting de bal. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert met een sublieme pass. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zacharski met de inworp. Gamer kan de bal niet met de borst controleren. Gamer passt de bal in één keer door. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Hooligans - Leśne Dziadki 1:0

39e minuut.
Bachmatiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat is nu in balbezit. Gortat met een sublieme pass. Aldavert rent richting de bal. Aldavert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Hooligans 54%, Leśne Dziadki 46%.
Lechia Hooligans - Leśne Dziadki 1:0

68e minuut.
Króżel geeft een lange en hoge pass. Tuszyński kopt de bal weg. Kacela is nu in balbezit. Gortat verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aldavert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gortat de bal. Bachmatiuk is nu in balbezit. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Aldavert probeert de bal met de borst te controleren. Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert onderschept slim de pass. Aldavert schiet op doel. Telejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lechia Hooligans - Leśne Dziadki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Hooligans 54%, Leśne Dziadki 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lechia Hooligans - Leśne Dziadki 1:1