Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biedronki FC Buldi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski geeft een lange en hoge pass. Skrzyniecki is nu in balbezit. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ... Kobeszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Zyntek met de inworp. Bożałek rent richting de bal. Kazanowski rent richting de bal. Bożałek onderschept slim de pass. Bożałek geeft een hoge lob. Pac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Zyntek rent richting de bal. Zyntek passt de bal zonder na te denken. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ocieczek passt de bal in één keer door. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz passt de bal met de wreef. Dudziak is nu in balbezit. Dudziak haalt uit met een fantastische trap. Pac bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Buldi 1:0

23e minuut.
Daar is Kazanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek passt de bal in één keer door. Dudziak is nu in balbezit. Dudziak schiet op doel. Pac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Miętkiewicz rent richting de bal. Wańkowicz onderschept slim de pass. Wańkowicz speelt de bal door. Dudziak rent richting de bal. Dudziak draait met de bal, schiet en ... Pac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biedronki FC 39%, Buldi 61%.
Biedronki FC - Buldi 1:0

58e minuut.
Krokowicz controleert de bal met de borst. Otręba rent richting de bal. Krokowicz begaat een overtreding. Krokowicz krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Wańkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miętkiewicz rent richting de bal. Miętkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Popielak rent richting de bal. Popielak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bożałek rent richting de bal. Bożałek passt de bal zonder na te denken. Dudziak is nu in balbezit. Dudziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biedronki FC - Buldi 2:0

78e minuut.
Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kosecki de bal. Skrzyniecki rent richting de bal. Skrzyniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Munko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Popielak is nu in balbezit. Popielak geeft een hoge lob. Hajduczek met een sublieme pass. Otręba is nu in balbezit. Otręba geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ocieczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski probeert naar een medespeler te passen. Skrzyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki schiet op doel. Munko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biedronki FC 64%, Buldi 36%.
Biedronki FC - Buldi 2:0