Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Pharma Warriors Leśne Dziadki
Normal Tactiek próba
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
13.8 gemiddelde waardering 32.6
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert onderschept slim de pass. Aldavert geeft de bal voor. Gortat kan de bal niet met de borst controleren. Gortat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Paukszt verovert de bal door een tackle van achteren. Paukszt probeert naar een medespeler te passen. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Opania rent richting de bal. Lenkiewicz onderschept slim de pass. Lenkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk schiet op doel. Cervellino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk passt de bal zonder na te denken. Aldavert rent richting de bal. Aldavert schiet op doel. Wiedźmin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Leśne Dziadki 0:1

34e minuut.
Klungelig pakt Gawroński de bal. Gortat kopt de bal weg. Klungelig pakt Dembski de bal. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel. Wiedźmin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Leśne Dziadki 0:2

43e minuut.
Środoń rent richting de bal. Kancia rent richting de bal. Środoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Środoń moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Środoń schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Pharma Warriors 61%, Leśne Dziadki 39%.
LFC Pharma Warriors - Leśne Dziadki 0:2

55e minuut.
Lenkiewicz rent richting de bal. Mirończuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mirończuk speelt de bal door. Aldavert rent richting de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ... Wiedźmin bokst de bal weg.

57e minuut.
Lenkiewicz is nu in balbezit. Opania onderschept slim de pass. Opania speelt de bal door. Kosiek rent richting de bal. Kosiek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Wiedźmin trapt de bal weg. Borsuk met een sublieme pass. Daar is Tyrajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyrajski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gawroński rent richting de bal. Klungelig pakt Gortat de bal. Gawroński rent richting de bal. Gortat verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat draait met de bal, schiet en ... Wiedźmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Leśne Dziadki 0:3

64e minuut.
Kosiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiek passt de bal zonder na te denken. Aldavert rent richting de bal. Aldavert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Leśne Dziadki 0:4

69e minuut.
Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mirończuk geeft de bal voor. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Leśne Dziadki 0:5

73e minuut.
Kosiek is nu in balbezit. Kosiek geeft de bal voor. Gawroński heeft problemen om de bal te vangen. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel. Wiedźmin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Leśne Dziadki 0:6

86e minuut.
Mirończuk passt de bal zonder na te denken. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat passt de bal in één keer door. Aldavert rent richting de bal. Aldavert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Pharma Warriors - Leśne Dziadki 0:7

87e minuut.
Borsuk heeft problemen om de bal te vangen. Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkiewicz passt de bal met de wreef. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Pharma Warriors 67%, Leśne Dziadki 33%.
LFC Pharma Warriors - Leśne Dziadki 0:7